Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zasięgnąłem języka ( choć w Oławie spokojnie ciągle do dostania ) i podobno 21 stycznia zacznie się nowy półroczny okres promocji wielosztukowej. I nie wiadomo co zostanie, a co się zmieni."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
W TESCO od 22ego po raz kolejny 4-puszak Guinness'a ze szkłem, 25zł (nie pamiętam po ile był wcześniej, chyba niewielka zmiana) i Budweiser'y zwykły i ciemny za 3,5.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Również od 22 stycznia, ale w Intermarche: Połczyńskie ("wybrane rodzaje") za 2,49 zł."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
W krakowskim Simply na Mackiewicza zestaw 2xErdinger Weissbier plus solidne szkło za 24 zł. Piwa nie polecam - zupełnie nijakie (dokładnie tak jak opisano je w odpowiednim wątku), natomiast szkło do pszenicy bardzo grube i solidne.Comment
-
Comment
-
W Rzeszowie w "dużym Tesco" Dubbel cieszyński wyparował lub jest w trakcie zmiany miejsca. Znalazłem tylko 2 sztuki w lodówce. Cena nadal 3,39zł
A jeszcze 3 dni temu z 10 kartonów stało z "czoła działu piwnego"
Albo przerzucą na inny sklep albo na inne miejsce w sklepie
CiekaweComment
-
W Kauflandzie (przynajmniej w moim w Wołominie) Van Pur Non Pasteurized po 1.11 za puszkę. Jeden Złoty Jedenaście Groszy.
Na mój smak jest to Łomża Export N/P, całkiem spokojnie da się wypić.Comment
-
Czy największy "koszt" tego produktu to transport :]Comment
-
-
Last edited by dlugas; 2015-02-02, 19:09.Comment
Comment