Od soboty 7 marca w sieci Aldi Porter Łódzki za 3,39 zł.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziOd soboty 7 marca w sieci Aldi Porter Łódzki za 3,39 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziTesco od 5.03 do 11.03 roku 2015
Może wreszcie kupię tego zczilowanego ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ultrapoint Wyświetlenie odpowiedziW Gdańsku na Cienistej już dzisiaj był w tej cenie.
nie żebym specjalnie szukał
Comment
-
-
Znowu warszawski Real Gocławek
Kormoran AIPA - dalej 5,29 - jednak półki były praktycznie puste, więc wątpię, że ktoś się zdąży jeszcze załapać. Chyba, że wstawią nową partię.
Żywiec APA - 2,69 - a tego było akurat sporo.
Były jeszcze jakieś promocje na lagery, ale nie patrzyłem na jakie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaw7 Wyświetlenie odpowiedziporter łódzki już dzisiaj w aldi po 3,39 marka 06.11.16 powrót do wysokiej formy"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Łódzki
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z postem 2465.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika koorgan Wyświetlenie odpowiedziile dżentelmen może jednorazowo kupić?
Jak ładnie je ułożyli tym razem Poprzednio wyglądały jak wysypane z wywrotki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika stefek100 Wyświetlenie odpowiedziHm..gentelman to nie wiem ile, ja kupiłem 40, tylko intrygują mnie te dwie kropeczki czarne na dnie puszki, na paru nie było..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z postem 2465.
Comment
-
Comment