Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Słowo Pils na etykiecie to oczywiście stary "kłit matketinkowy".
Jest też plus - piwo jest świeże a poza Biedrą to piwo czasem trochę leży i kupujemy sos sojowy w konsekwencji.
Poświęć te 3 złote i będziesz wiedział czy coś takiego dasz radę wypićComment
-
Comment
-
-
Co drugi mocny lager zwłaszcza z koncernu jest słodkawy i tępo goryczkowy od alkoholu.
Z regionalnych są przeważnie mocne, ciężkawe, pełne i słodkawe z domieszką (wiekszej lub mniejszej) goryczki chmielowej.
Ja tego Pilsa z Jabłonowa, właśnie zapamiętałem jako "ciężkawego, słodkawego i zarazem dziwnie tępo goryczkowego (od chmielu. chyba) "niepilsa". Strasznie to wszystko ze sobą nie grało.Last edited by dlugas; 2015-04-23, 09:56.Comment
-
W gazetce "Almy" od dziś?:
Pietr'y przecenione na 14zł za 0,75, Rossa na 5zł,
cała seria tych rzekomo seksistowskich kogutków od Cornelius'a-jest tam haczyk, bo to butelki 0,4l, ceny od 3,3 do 4,4 (za bałtyk)
Z browaru Staropolskiego niefiltr na patent 4,3, butelkowe chmielowe 4,3, lekkie 3,9, pomorskie 3,3 i ciekawostka: monachijskie ciemne 4, na krawatce ma informację, że to zwycięska receptura i logo PSPD, ktoś wie, o jakie piwo konkretnie chodzi i kto jest Autorem?Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
W gazetce "Almy" od dziś?:
Pietr'y przecenione na 14zł za 0,75, Rossa na 5zł,
cała seria tych rzekomo seksistowskich kogutków od Cornelius'a-jest tam haczyk, bo to butelki 0,4l, ceny od 3,3 do 4,4 (za bałtyk)
Z browaru Staropolskiego niefiltr na patent 4,3, butelkowe chmielowe 4,3, lekkie 3,9, pomorskie 3,3 i ciekawostka: monachijskie ciemne 4, na krawatce ma informację, że to zwycięska receptura i logo PSPD, ktoś wie, o jakie piwo konkretnie chodzi i kto jest Autorem?Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Wiecie jak wygląda temat promocji w Tesco? W gazetce od wczoraj miał być guinness 4x440 + szklanka za 19,99 zł. No, ale nie ma po nim widu byłem sobie koło 10 i dzisiaj rano zahaczyłem i nawet nie ma miejsca gdzie mógł leżeć..
To co? Rozszarpali go w drodze na sale czy wgl nie wyjechał? jak w innych miastach jest?Comment
-
TESCO od dłuższego czasu zawodzi, przeważnie to, co jest pokazywane w gazetce, pojawia się na półkach w okolicach następnej gazetki, albo jeszcze później. Jeśli interesuje Cię ta pinta, to spokojnie czekaj-będzie i nikt nie rozgrabi.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Wiecie jak wygląda temat promocji w Tesco? W gazetce od wczoraj miał być guinness 4x440 + szklanka za 19,99 zł. No, ale nie ma po nim widu byłem sobie koło 10 i dzisiaj rano zahaczyłem i nawet nie ma miejsca gdzie mógł leżeć..
To co? Rozszarpali go w drodze na sale czy wgl nie wyjechał? jak w innych miastach jest?
Tesco odnośnie piw daje ciała gazetka za gazetką
Dziwne jest również to, że Gościszewo Darz Bór i Komtur podczas promocji poznikały w dwa dni i nie dokładali przez cały okres trwania "promocji"
Gazetka się skończyła i w ten sam dzień pokazał się pełny asortyment już w "nie promocyjnych cenach"
Zabiegi rodem z minisklepów/ajentów :] a Tesco EXTRALast edited by dlugas; 2015-04-24, 20:54.Comment
-
W Biedronce nie było, więc czy z Leclerc'iem to informacja potwierdzona?Mały porterek-przyjaciel nerekComment
Comment