KobiNalewka, zapodaj proszę jakiegoś linka do oferty
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dla mnie również istnieje tylko jeden prawdziwy Komes (porter) więc rozumiem pomyłkę
Generalnie z tej gazetki w fajnej cenie będzie Paulaner (3 zł za 0,5 L flaszkę), poza tym do koszyka można wrzucić Warmińskie Rewolucje i od biedy tego tańszego anglika. Resztę przyjmuje raczej z chłodną obojętnością
Comment
-
-
Szkoda tego porteru, że nie jest w promocyji
Ale Oszołom i tak zaskakuje, takim asortymentem i lekkimi promocyjnymi cenami (w porówaniu do teco t ojak za darmo )
Ciekawe czy do "mojego Oszo" to dojedzie, bo jak byłem tam 2 tygodnie temu to nawet Żywca porteru nie było, a co dopiero tam szukać jakiś Białych z Namysłowa czy niby belgów
Nawet zwierzyńca i PU nie było :] ot taka stoisko padaka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziAle chyba nie wszystkie Pinty (np. Imperium) tylko atak i tym podobne?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seblop Wyświetlenie odpowiedziW Żabce Porter Żywca 2szt. za 7,00 PLNLast edited by dlugas; 2015-05-20, 09:24.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lasica_lwd Wyświetlenie odpowiedziWe Freshu są dwa Portery z Okocimia za 7zł.
W gazetce nie ma ale w sklepie było takie info na półce
Comment
-
Comment