Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Neptune
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziDokładniej jeszcze mniej, bo 2,75 złotego za butelkę .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika birek03 Wyświetlenie odpowiedziWiem ze w domu oszołomie był (nie wiem czy jeszcze) za 25zl zestaw takowy z krosna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika apaczu Wyświetlenie odpowiedziW Auchan we Wrocławiu w zeszłym tygodniu był ten zestaw za ponad 50 złotych. Dokładnie ceny nie pamiętam, ale bodaj 52.
Comment
-
-
Może dział nie pasuje na 100%, ale żaden inny nie przychodzi mi do głowy. W każdym razie - w Auchan Piaseczno oryginalny, wietnamski Saigon Export po 7,99. Za egzotykami nie biegam, więc nie krzyżujcie mnie, jeśli to piwo jest już powszechnie dostępneBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziDokładniej jeszcze mniej, bo 2,75 złotego za butelkę .Last edited by Rogerson; 2015-06-12, 07:36.
Comment
-
-
W Carrefourze w Centrum Reduta obniżki na sporą liczbę piw - Belhaveny, Kormorany (AIPA, Witbier)..."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziW Carrefourze w Centrum Reduta obniżki na sporą liczbę piw - Belhaveny, Kormorany (AIPA, Witbier)...
Comment
-
-
różnie, 10-25%. Piwo z Grodziska - 3,50, Kormoran AIPA -6,99, Witbier - 5,50, Belhaven Craft Pilsner - 4,50 (0,33), Radeberger (czy jakoś tak) - 3,50 (0,33). Piwa z Połczyna za 2,50 bodajże, Angielskie 8-9 zł. Obniżki na belgijskie (ale niestety nie pamiętam ile)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziKormoran AIPA -6,99
PS Oszołomowcy - widzieliście 5-paki Kormorana plus szklana? Są jeszcze dostępne?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTrafiło w dwoma datami (dwie różne etykiety)."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
Comment