Ciekawe macie Biedronki. Jeszcze nigdy nie widziałem tam piwa w lodówkach.
Promocje cenowe - wątek archiwalny
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Ja widziałem w mojej 2 lata temu. Leżały czteropaki koło mielonego mięsa i filetów z kurczaka.
Obecnie takich rarytasów u mnie brak, ale czytałem w internetach, że są już te wypaśne Biedry z lodówkami na piwa.
Skoro montują wyciskarki soków z pomarańczy to czemuż nie inwestować w schładziarki na piwa :]
---------------
o nawet znalazłem fotkę :]
ale to było bardziej z partyzanta i na chwilę niż filozofia całej sieciLast edited by dlugas; 2015-09-02, 12:24.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCiekawe macie Biedronki. Jeszcze nigdy nie widziałem tam piwa w lodówkach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziMożna prosić link do tej gazetki? Na stronie Lidl'a jest tylko ta od 7go.
nawet odpaliłem specjalnie gugla http://issuu.com/iulotka.pl/docs/lid...73891/15247449
str. 21
Comment
-
-
Harnaś - piwo z górRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Od czwartku w Intermarche kilka piw belgijskich w promocji, między innymi różne rodzaje Leffe za 4,99 zł czy Hoegaarden za 4,99 zł. Wszystkie w butelkach 0,33l.
Comment
-
-
PONIEDZIAŁKOWA PROMOCJA ZA 4 ZŁ - WARSZAWA STAN UMYSŁU
PONIEDZIAŁKOWA PROMOCJA ZA 4 ZŁ!
(do wyczerpania zapasów)
4 zł ▉ Gagat - Browar Trójmiejski Lubrow - Oatmeal Stout - gładkie i aksamitne dzięki dodaniu płatków owsianych, słody: Jęczmienne (Pale Ale, Karmelowy, Czekoladowy), Jęczmień Palony, chmiel Equinox, ekstrakt 14.5% , alkohol 6.1%
4 zł ▉ American Bitter - Browar Szpunt - chmiele: Centennial, Simcoe, Citra, Magnum, ekstrakt 12,1%, alkohol 5,6%
4 zł ▉ MIODNE - Browar Kormoran - ciemne piwo z naturalnym, lokalnym miodem wielokwiatowym, ekstrakt 15,5%, alkohol 5,7%
4 zł ▉ Bojan Maorys - Browar Bojanowo - Żytnie IPA - słody: Carared, Karmelowy Ciemny, Pilzneński, Pszeniczny, Żytni Jasny, Melanoidowy, chmiele: Magnum, Mosaic, Kohatu, Motueka, ekstrakt 15,0%, alkohol 5,5%
Stan Umysłu - sklep i galeria z dobrym piwem Warszawa ul. Żeromskiego 17c
facebooku : www.facebook.com/piwotostanumyslu
instagramie : instagram.com/stan_umyslu_wwa
twitterze : twitter.com/Stan_Umyslu
google + : gplus.to/StanUmyslu
Comment
-
Comment