Promocja zauważona w jednym z toruńskich marketów sieci Real - przedstawiciel Browaru Gontyniec do 6 dowolnych Gniewoszy dokładał gratis firmową smycz lub otwieracz.
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem
Promocja zauważona w jednym z toruńskich marketów sieci Real - przedstawiciel Browaru Gontyniec do 6 dowolnych Gniewoszy dokładał gratis firmową smycz lub otwieracz.
Tym razem powyższa promocja zauważona w Realu w CH Rondo w Bydgoszczy.
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość ...
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
Otwieracz z lat osiemdziesiątych, Brzesko Okocim, beczka w tle i skrót PRMPP, nic w necie nie znalazłem, nie wiem co to za skrót, może ktoś wie coś więcej, otwieracz browarniany? co to jest to PRMPP?...
Comment