Bosman organizuje konkurs dla wszystkich kibiców Pogoni
Collapse
X
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!" -
Każde, które rzetelnie i obiektywnie opisuje rzeczywistość.
Takie, które nie tworzy faktów prasowych i je opisuje z subiektywnym, stronniczym, jedynie słusznym komentarzem.
Przykład: Artykuł pt. "wcześniejsze zakończenie roku szkolnego w 2012 roku w związku z piłkarskim Euro".
Przedstawiciele Min. Edukacji nie mieli pojęcia o takim pomyśle i projekcie. Biedni musieli się tłumaczyć z czegoś czego nie zaproponowali, a co zostało rozdmuchane w mediach.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...Comment
-
Comment
-
Słowa germanofil podobnie jak birofil uważam za zwroty o pozytywnym wydźwięku.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
-
Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
-
Widziałem wczoraj w TV jak kibice XXXX rozwijali taka sektorówkę, ze zdziwieniem stwierdziłem, że od spodu jest gumowana (lub jest to jakiś brezent).
Wniosek - spod niej nic nie widać, czyli wspaniale zamaskuje puste miejsca na trybunach.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Dziś przecież , nie ma prima aprilis
Do tematu 332 kapselkiOstatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2011-04-02, 11:03.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
-
Gratulacje, widzę, że dajesz radę z BosmanemPijesz tak dużo tego piwa, czy zbierasz w inny sposób ? Tak z ciekawości pytam, bo będąc w Szczecinie na delegacji wychyliłem kilka w barze i szczególnie mnie nie urzekło, więc obstawiam, że dziennie 5 nie pijesz :-)
Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the godsComment
-
Co do GW coś Michnik dość cichutko na temat transu Legii na temat Szechtera...[/QUOTE]
Na pewno coś knuje, to w jego stylu. Może już niedługo za słowo szechter będzie groził areszt lub kolegium.
A może tworzy artykuł że tak go nazwali kibole i to ich wymysłWszak swoje teczki spalił 20 lat temu. O nowy życiorys dziś nietrudno.
Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
-
Gratulacje, widzę, że dajesz radę z BosmanemPijesz tak dużo tego piwa, czy zbierasz w inny sposób ? Tak z ciekawości pytam, bo będąc w Szczecinie na delegacji wychyliłem kilka w barze i szczególnie mnie nie urzekło, więc obstawiam, że dziennie 5 nie pijesz :-)
Ja po prostu oczyszczam miasto z zalegających prawie wszędzie kapslach po bosmanach, a w szczególności zapuszczam żurawia wokół parkowych ławek.Już normalnie wiem przy których warto się kręcić, a przy których byli smakosze innych piw
Chyba zostałem ciut nie ekologiem
P.S Westa nabija się ze mnie, że zamiast zbierać butelki i mieć coś z tego, to ja łażę i wygrzebuję kapsle jak prowincjonalny żul(Wujciu Pepku pozdrówki, nareszcie wróciłem).
Aha od czasu akcji wypiłem z 3 bosmany(dwa dostałem od sąsiada).
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment