Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Bosman organizuje konkurs dla wszystkich kibiców Pogoni
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziA jakie pismo Twoim zdaniem jest wiarygodne ?
Takie, które nie tworzy faktów prasowych i je opisuje z subiektywnym, stronniczym, jedynie słusznym komentarzem.
Przykład: Artykuł pt. "wcześniejsze zakończenie roku szkolnego w 2012 roku w związku z piłkarskim Euro".
Przedstawiciele Min. Edukacji nie mieli pojęcia o takim pomyśle i projekcie. Biedni musieli się tłumaczyć z czegoś czego nie zaproponowali, a co zostało rozdmuchane w mediach.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g Wyświetlenie odpowiedziKażde, które rzetelnie i obiektywnie opisuje rzeczywistość.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziNasz Dziennik? . Nie dość, że rzetelne i obiektywne, to jeszcze w 100% polskie"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziOd kiedy wyjechałeś bezpodstawnie z Germanofilem, TY jesteś dla mnie nie wiarygodny!
Słowa germanofil podobnie jak birofil uważam za zwroty o pozytywnym wydźwięku.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziNasz Dziennik? . Nie dość, że rzetelne i obiektywne, to jeszcze w 100% polskie
Jeśli ktoś nie czyta wYYYYborczej to znaczy że czyta Nasz Dziennik.
Co za śmieszna interpretacja ...Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Comment
-
-
Widziałem wczoraj w TV jak kibice XXXX rozwijali taka sektorówkę, ze zdziwieniem stwierdziłem, że od spodu jest gumowana (lub jest to jakiś brezent).
Wniosek - spod niej nic nie widać, czyli wspaniale zamaskuje puste miejsca na trybunach.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziWidziałem wczoraj w TV jak kibice XXXX rozwijali taka sektorówkę, ze zdziwieniem stwierdziłem, że od spodu jest gumowana (lub jest to jakiś brezent).
Wniosek - spod niej nic nie widać, czyli wspaniale zamaskuje puste miejsca na trybunach.
Dziś przecież , nie ma prima aprilis
Do tematu 332 kapselkiOstatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2011-04-02, 10:03.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
-
Gratulacje, widzę, że dajesz radę z Bosmanem Pijesz tak dużo tego piwa, czy zbierasz w inny sposób ? Tak z ciekawości pytam, bo będąc w Szczecinie na delegacji wychyliłem kilka w barze i szczególnie mnie nie urzekło, więc obstawiam, że dziennie 5 nie pijesz :-)Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Co do GW coś Michnik dość cichutko na temat transu Legii na temat Szechtera...[/QUOTE]
Na pewno coś knuje, to w jego stylu. Może już niedługo za słowo szechter będzie groził areszt lub kolegium.
A może tworzy artykuł że tak go nazwali kibole i to ich wymysł Wszak swoje teczki spalił 20 lat temu. O nowy życiorys dziś nietrudno.Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika forra6 Wyświetlenie odpowiedziGratulacje, widzę, że dajesz radę z Bosmanem Pijesz tak dużo tego piwa, czy zbierasz w inny sposób ? Tak z ciekawości pytam, bo będąc w Szczecinie na delegacji wychyliłem kilka w barze i szczególnie mnie nie urzekło, więc obstawiam, że dziennie 5 nie pijesz :-)
Ja po prostu oczyszczam miasto z zalegających prawie wszędzie kapslach po bosmanach, a w szczególności zapuszczam żurawia wokół parkowych ławek.Już normalnie wiem przy których warto się kręcić, a przy których byli smakosze innych piw
Chyba zostałem ciut nie ekologiem
P.S Westa nabija się ze mnie, że zamiast zbierać butelki i mieć coś z tego, to ja łażę i wygrzebuję kapsle jak prowincjonalny żul(Wujciu Pepku pozdrówki, nareszcie wróciłem).
Aha od czasu akcji wypiłem z 3 bosmany(dwa dostałem od sąsiada).
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment