Dębowe Mocne w Żabce

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wiktoria
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.07
    • 798

Dębowe Mocne w Żabce

Jeśli już było, to nie bijcie . Właściwie nie wiem, na czym polega ta promocja, ale u mnie w Żabce do zakupów (niekoniecznie KP) dokładają konserwę Dębowego 0,33 (ja akurat do 4 Żubrów 0,66 dostałam 2 puszki, ale widziałam, jak ktoś przede mną dostawał je również do Tatry). Może ktoś rozwinie - ja wyskoczyłam do sklepu w połowie spotkania z sąsiadką i nie czytałam żadnych informacji o promocjach (inne sklepy już były zamknięte ).
  • fuliano
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2010.07
    • 1835

chyba ciężko będzie, bo mało kto z tu przebywających takie "poważne" zakupy robi

Comment

• Wiktoria
      • 2003.07
      • 798

To było do kolekcjonerów konserw. Uwierz, że dla kolekcji czasem trzeba się poświęcić .

Comment

• gryzli
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2005.10
        • 24

Byłem w Żabce, dowiedziałem się że wszystkie puszki już "zeszły", mieli aż zgrzewkę. Promocja polega na tym, że do dowolnych dwóch piw dostaję się taką puszeczkę.
        Całe szczęście w drugiej Żabce udało mi się jeszcze taką puszkę dorwać.

Comment

• Wiktoria
          • 2003.07
          • 798

Fajnie, że informacja się przydała .

Comment

• makbeth
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2011.04
            • 80

Wczoraj do Masterów z Witnicy i porterów w Żabce dostałem dwie takie puszeczki. Zdaje się, że za każde dwa piwa (niezależnie od marki) jedna puszeczka 0,33 l Dębowego

Comment

• kruger_nr1
              🍼
              • 2005.11
              • 802

Najpierw puszka 0,33 stała na widoku i ludzie się dopytywali ile kosztuje itp., a ekspedientka odpowiadała. Byłem za jakiś tam czas i myślałem że już nie ma, bo puszka zniknęła, kilka osób przedemną kupowało po kilka piw a nawet i kilkanaście i nie dostało puszki. Ja jednak zapytałem i dostałem bez problemu puszkę...więc chyba tylko dla ,,exkluzywnych klientów " je mają...
              Kolekcja puszek piwnych:
              http://puszkikrugera.web-album.org/

Comment

• becik
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🍼🍼
                • 2002.07
                • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kruger_nr1 Wyświetlenie odpowiedzi
                (...) kilka osób przedemną kupowało po kilka piw a nawet i kilkanaście i nie dostało puszki. Ja jednak zapytałem i dostałem bez problemu puszkę...więc chyba tylko dla ,,exkluzywnych klientów " je mają...
                Przede mną też klient kupił 8 Harnasi, poczekałem aż wyjdzie i się spytałem o małą puszkę Dębowego do 2 piw. Pani przytaknęła, zajrzała pod ladę czy jeszcze są. jeszcze były.
                Sądzę, że spora część tych piw trafia bezpośrednio do domów pracowników Żabki
                Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• browar23
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2006.09
                  • 178

U mnie tak samo przede mną chłopaczek kupił zgrzewka piwa 24 sztuk i nic a ja się zapytałem i dostałem 2 puszki ale żadnego plakatu nie ma 0 informacji

Comment

Przetwarzanie...
                  X