Dałbyś już sobie spokój.
Żywiec
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-12-15, 20:11.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Posiadam sporą ilość podkładek jak myślę z lat 90-tych. Polskie i zagraniczne. Chętnie sprzedam lub wymienię na kapsle. Zainteresowanych proszę o kontakt hubn@poczta.onet.pl. Zainteresowanym wyślę zdjęcia.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2020-01-31, 17:04 -
-
Witam. Poszukuję pokala żywca krakowiaczek jeden miał...siedem.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2017-08-10, 17:53 -
-
Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...-
Channel: Śląskie
-
-
Dzień dobry,
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2024-01-20, 14:24 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment