Pilsner Urquell w 1 litrowych butelkach

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • myhaoi
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.05
    • 66

Pilsner Urquell w 1 litrowych butelkach

ładna butelka podobna do tej na zdjęciu , krótki termin ważności, na tej co widziałem w sklepie to było do 11.02.2012
    nie mam zdjęcia tylko znalezione w internecie
    wszystko w ładnym pudełku
    cena ponad 20 zł nie patrzyłem dokładnie
    widziałem w intermarche w Bielawie
    zamknięcie butelki takie jak na zdjęciu
    Attached Files
  • Gringo
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2007.07
    • 2160

W wakacje dostałem w czeskiej sieci Tesco za 99 CZK. Ostatnio już nie widziałem.

Comment

• Petrus
      Porucznik Browarny Tester
      🍼
      • 2002.10
      • 385

W Eclercu też jest.

Comment

• Cooper
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2002.11
        • 6056

Piwo to zwykły koncerniak, czeski Żywiec więc nie ma się co nad jego smakiem rozwodzić ale jesli chodzi o etkę to zwłaszcza ta nowa litrowa wersja wygląda naprawdę super. Papier przynajmniej na zdjęciu wygląda mi na taki zwykły klasyczny matowy a nie jakiś błyszczący jak opakowanie po tabletkach do zmywarki naczyń. Design to też chyba powrót do klasycznej starej etykiety (głównie czcionka i elementy "pieczęci"). Reasumując bardzo udana i orginalna etka której można pozazdrościć naszym sąsiadom. Wygląda jakby ktoś wyjął ją ze środka masówki nowych nieużywanych przedwojennych etykiet i nakleił współcześnie na butelkę.
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

Przetwarzanie...
        X