W Tesco za 29,99 12x puszka 0,5l i flaga. Do tego w sobotę jeździli po Warszawie z piłką i rozdawali koszulki, smyczki. Akcja trwa jeszcze w innych miastach.
Tyskie na Euro
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika browar23 Wyświetlenie odpowiedzidziś w jednym ze sklepów w Chełmie zważyłem że do 15 kapsli dają szklankę mało to opłacalne żeby kupić 15 piw ale jak są jakie kapsle i się walają to warto wymienić
Comment
-
-
Trochę reklamą trąci to z premiumowego napiszę ;p
Jak ktoś chce flagę tyskiego i z Wrocławia to -> Magnat na kamiennej, powiedzieć, że chce flagę (dodać, że z forum dla wzmocnienia żądania ) i wywieszać za oknem. Oprócz flag tyskiego do rozdania takie pierdoły jak biało-czerwone pióropusze(chyba tak to się nazywa) i kupony na darmowe piwo w strefie kibica (ale tylko tej przy lotniczej).
Hasło: browar.biz ;p
to pisałem ja - ksy
Comment
-
-
To jest jakaś akcja dywersyjna Na pewno nie zgadzam się na używania hasła browar.biz w takim kontekścieLast edited by ART; 2012-06-12, 17:11.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTo jest jakaś akcja dywersyjna Na pewno nie zgadzam się na używania hasła browar.biz w takim kontekście
Zmiana hasła. Hasłem jest dowolne słowo inne niż browar.biz. ;p - każdy wymyśla własne hasło!Last edited by ksy; 2012-06-12, 17:17.--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "
Comment
-
-
Na hasło proponuje uTyskiwanie narodu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Najczęściej stosowanym, przez klientów hasłem jest:
"Przepraszam, a mogę dostać flage?"
to hasło działa co prawda, ale chciałem jakoś wyróżnić forumowiczów ;p--------------------
--------------------
Comment
-
-
Swoją drogą to bezczelność ze strony Tyskiego, że za udostępnianie miejsca pod reklamę każą sobie jeszcze płacić.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSwoją drogą to bezczelność ze strony Tyskiego, że za udostępnianie miejsca pod reklamę każą sobie jeszcze płacić.--------------------
--------------------
Comment
-
-
hmmm, fajnie by bylo miec taka flage w pracy, by troche podraznic tu nastroje na Zaolziu ))
szalik juz mialem polski, naklejki tezKatalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
http://beer.agaslayer.cz
Comment
-
-
W osiedlowym sklepie, do 6ściu Tyskich klasycznych, torba ekologiczna gratis. komory dość szerokie wchodzą nie tylko wąskie butelki klasycznego, ale też np 6 butelek mikulinieckiego, którego butelki są bardziej krągłe. Więc nie ma problemu jak z torbą Ambera, która pęka przy doładowaniu szerszym szkłem.Don't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
Comment