Żubr+fartuchy na grilla

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

Żubr+fartuchy na grilla

Zauważyłem, że w osiedlowych sklepikach do 8 żubrów dodają fartuch na grilla. Są 3 rodzaje fartuchów.

• forra6
    Porucznik Browarny Tester
    • 2008.11
    • 413

W sieci Eko do 12 sztuk, fartuch do wyboru.
    Attached Files
    Don't trust nobody, It will cost you much too much
    Beware of the dagger, It caress you at first touch
    O, all small creatures, It is the twilight if the gods

Comment

• Gringo
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2007.07
      • 2162

Fartuch by się przydał pod grillo-wędzarnie, ale co zrobić z Żubrami ?

Comment

• emes
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.08
        • 4275

Ja dostałem taki fartuch mimo, że kupowałem Ciechany i Kormorany Akurat sprzedawała współwłaścicielka sklepu, która zna mnie, że jeszcze nigdy nie kupiłem tam żadnych piw koncernowych

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
          2024.10.05 - Lębork - Octoberfest
          Ahumba
          5 października zapraszamy Was na wyjątkowe świętowanie jesieni z naszym piwnym festiwalem. Startujemy o 16:00 przy ulicy Pionierów 13!
          Cieszcie się muzyką na żywo w wykonaniu niezawodnego "Duetu od A do Z" oraz pysznymi daniami z grilla, które doskonale komponują się z naszymi...
          Start
          2024-10-05
          Koniec
          2024-10-05
          Adres
          Lębork, Pionierów 13, Ale Browar
          2024-09-27, 14:39
        • AaLeX
          Darguner, Nordgold Pilsener
          AaLeX
          Piwo warzone dla niemieckiego Netto (z pieskiem, bo w Niemczech są dwa Netto ). Kupione w Cottbus za 45ct. Opakowanie 0,5l pet, alkohol 4,9%. Powiem tak, szału nie ma, ale w kategorii piwa marketowe trzyma poziom. Barwa złota, piana nikła (ale wszystkie piwa w plastiku mają słabą pianę),...
          2024-02-27, 12:49
        • Pancernik
          Międzyzdroje, Bohaterów Warszawa 16a, Prima Beer & Restaurant
          Pancernik
          Na parterze nowoczesnego apartamentowca , przy głównym deptaku kurortu , mieści się niedawno otwarta restauracja i browar.
          Wnętrze nowoczesne, we wszechobecnym teraz stylu loftowo-industrialnym. Przed oszkloną witryną ogródek, ale z racji "przedsezonia" jeszcze nieczynny....
          2023-05-19, 10:30
        • heckler
          Olomouc-Řepčín, Řepčínská 340/105, Pivovar Twinberg
          heckler
          Twinberg to najnowszy Ołomuniecki browar. Swoją siedzibę ma w cichej i spokojnej dzielnicy Řepčín, przynajmniej tak było w sobotę.
          Na potrzeby browaru i restauracji została zaadoptowana jadalnia pobliskiego zakładu pracy. I tak do dyspozycji gości jest spory taras, oraz podobnej
          ...
          2023-05-16, 14:37
        • pebejot
          Grenada, L'anse Aux Epines, West Indies Beer Company
          pebejot
          Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
          Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
          Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
          2023-04-19, 10:27
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...