Sześciopak Kaiser'a + puzzle :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • slavoy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2001.10
    • 5056

Sześciopak Kaiser'a + puzzle :)

Dzis rano w markecie Rema 1000 w Warszawie zauważyłem dosyć oryginalną promocję. W każdym promocyjnym sześciopaku puszek Kaiser'a ukryte są 36-cio elementowe puzzle. Piwa nie kupiłem, puzzle zdobyłem. Dwa sześciopaki były rozprute, a wewnątrz jednego ostał się gadżecik, więc przywłaszczyłem go sobie czym prędzej
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez slavoy; 2002-07-22, 16:09.
    Dick Laurent is dead.
  • And69
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.06
    • 1487

To widzę że mają bardzo stare piwo w tym sklepie , ponieważ puzzle do piwa Brau dokładał jakieś 3-4 miechy temu jak nie więcej .

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      New Riga's, Puzzle IPA Mosaic
      e-prezes
      New Riga's to dość spory rzemieślniczy browar w małym miasteczku Leszkowo pod Moskwą. Dość spory, by sobie pozwolić na rozlew do puszek. Jest stałym bywalcem rosyjskich festiwali piwnych, a i czasem wyjeżdża na europejskie kraftowe sceny. Jego stoisko na Minsk Craft Beer Festiwal znajdowało...
      2019-04-22, 08:40
    • zgrredek
      Sześciopak Warki
      zgrredek
      Potrzebuję w pomocy w stworzeniu rekwizytu. Mam tekturowy sześciopak Warki, ale nie wiem czym go wypełnić, żeby był w miarę zgodny z prawdą historyczną. Na sześciopaku nie ma niestety wydrukowanych żadnych dodatkowych informacji. Ani z którego roku pochodzi, ani nawet czy były tam butelki...
      2018-05-02, 13:11
    • pebejot
      München, Schillerstraße 23, Schiller Bräu
      pebejot
      Browar restauracyjny w hotelu w centrum Monachium z doskonałą lokalizacją, 5 minut spacerem od głównego dworca kolejowego.
      Eleganckie i stylowo urządzone wnętrze lokalu jest bardzo przestronne.
      Po wejściu znajdujemy się przy barze na przeciwko którego stoi wielka, masywna warzelnia....
      2023-09-07, 13:07
    • kaczka116
      Bednary, Puzzle Hop
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2018-02-13, 11:49
    • kaczka116
      Maryensztadt, [Puzzle] Zygzak
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2017-05-29, 10:10
    • Loading...