Niemcy, Gartz: Sześciopak ciemnego Branika plus truck

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Niemcy, Gartz: Sześciopak ciemnego Branika plus truck

Pewnie mało interesująca promocja,gdyż "występuje" w Niemczech w miejscowości Gartz.Jadąc od Szczecina zaraz przy wjeździe do tej miejscowości jest hurtownia napojów,Tam spory wybór piw i innych alkoholi.zauważyłem ,że gdy piwo jest przeterminowane jak było w przypadku Kirscha,lub teraz gdy za kilkanaście dni mija termin ważności do spożycia przeceniają piwa.Sześciopak Branika kosztował mnie 2.50 € czyli prawie 10zł do tego dodany był truck-ja wybrałem z Freibergera (widziałem jeszcze sześć tych sześciopaków). Z tej hurtowni mam jeszcze z Bitburgera.
    Aha przejście graniczne w Rosówku.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 01:37
  • Javox
    Drygate, Disco Forklift Truck
    Javox
    Szkocka APA z alko 5,1%.

Piana - sporo i trwale.
    Lacing - sporo.
    Gaz - średni.
    Barwa - zamglony lekko jasny pomarańczowy.
    Aromat - cytrusy.
    Smak - słodkawe cytrusy z dość mocną goryczką.

Fajne! ...
    2019-10-13, 01:46
  • zgrredek
    Sześciopak Warki
    zgrredek
    Potrzebuję w pomocy w stworzeniu rekwizytu. Mam tekturowy sześciopak Warki, ale nie wiem czym go wypełnić, żeby był w miarę zgodny z prawdą historyczną. Na sześciopaku nie ma niestety wydrukowanych żadnych dodatkowych informacji. Ani z którego roku pochodzi, ani nawet czy były tam butelki...
    2018-05-02, 13:11
  • SupeR_PiwosZ
    Głubczyce, Karlik Ciemne
    SupeR_PiwosZ
    https://glubczyce.com.pl/nasze-marki/

Piwo Karlik Ciemne

Piwo ciemne typu lager, pasteryzowane.

Ekstr. brak infromacji
    Alk. 3,5% obj.

Aromat - karmelowość, paloność, słodycz z charakterystycznym głubczyckim finiszem.
    Piana - drobno...
    2025-02-16, 10:04
  • dadek
    Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
    dadek
    Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
    2025-01-29, 04:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...