Niemcy,Paulaner-pokale z druzynami piłkarskimi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Niemcy,Paulaner-pokale z druzynami piłkarskimi

A wiec tak promocja Paulanera.

Na kapselkach na odwrocie musi znajdowac sie(pokal z butelka)m to wtenczas jest 1 punkt,a nastepnie trzeba uzbierac takich punktów,az 70-zeby otrzymac 1 taki pokal,nastepne to:

210 kapselków 3 pokale+1 gratis pokal razem 4.

Tak wiec do wygrania jest 4 pokale z inna druzyna piłkaraska.

Zakupionew Koln.

Related Topics

Collapse

• darekd
    Lybica, IPA eco
    darekd
    Bardzo ciekawe geograficznie miejsce, bowiem browar ma się znajdować w miejscowości Llívia, która administracyjnie znajduje się w Katalonii, ale dokładnie jest hiszpańską eksklawą na terytorium Francji (podnóża Pirenejów). Błądząc po Google mapie nie znalazłem żadnego browaru choć...
    2023-07-14, 12:21
  • bastion
    Ukraina, Żwaniec, Ternopilskie Szosse 6, Reznik.
    bastion
    Trafiłem do tego browarku przez przypadek.
    Kiedy jechałem busikiem ze zwiedzania Chocimia przez miejscowość Żwaniec, mignęła mi malutka strzałka z napisem- ""Żywe Piwo, Pivovarnia 50m''.
    To taki ułamek sekundy, ale został w pamięci.

Browar tutaj?...
    2017-10-27, 23:53
  • bastion
    Mołdawia, Ciorescu, Str. Alexandru Cel Bun 33/3, Galiaris- Com [ Browar bez wyszynku]
    bastion
    Ukryty browarek rzemieślniczy w Ciorescu, wsi leżącej tuż obok znanej ze swych podziemnych tras winnych - Cricovej.
    To w sumie około 10 kilometrów od Kiszyniowa, więc dojazd nie nastręcza większych problemów.
    Ukryty, bo nie ma żadnego szyldu, nawet karteczki informującej o...
    2016-10-15, 21:17
  • Tapok
    2009.04.04 - Białoruś, Mińsk, II Międzynarodowy Zjazd Birofiliów
    Tapok
    Drodzy przyjaciele!
    Białoruski klub kolekcjonerów piwnej atrybutyki zaprasza Was uczestniczyć w Drugim międzynarodowym zjazdzie kolekcjonerów, który będzie 4 kwietnia 2009 roku w Mińsku (Białoruś) pod adres ul. Swerdlowa, 36 w pomieszczeniu jadalni internatu № 3 Białoruskiego technologicznego...
    2009-01-20, 23:25
  • kostas
    Praca piwowara w browarze restauracyjnym a rzeczywistość
    kostas
    Jakiś czas temu zgłosiłem swoją kandydaturę na stanowisko piwowara w tamtejszym browarze i po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej moja oferta została pozytywnie rozpatrzona. Po przyjechaniu na miejsce jak się później okazało, nie było już tak pięknie.

Generalnie miałem pracować...
    2015-07-18, 20:23
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...