Właśnie też o tym czytam. Czyli 3 imprezy w jeden weekend.
Kalendarz imprez - zgłoszenia, pomysły i komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziSkąd to info?Czy jesteście gotowi na takie szaleństwo? Are you ready for such f***** madness? 11.04. 2015 THE ALCHEMIST & FRIENDS 12.09. 2015 GERMAN CRAFT & FRIENDS...
Tu tak pisali, no ale mogło się coś zmienić.
Comment
-
-
Panie, to było prawie rok temu. Zmieniło się.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
2016.01.23 - Warszawa - XVII Zimowa Giełda Warszawska.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziByło tam, ale przeniosłem, by spisy z 2015 i 2016 były w jednym miejscu.Last edited by ART; 2015-12-08, 19:46.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
3-5.06.2016 - II Łódzki Festiwal Piwa
26-28.08.2016 - III Łódzki Festiwal Piwa
Obie edycje w tym samym miejscu co pierwsza, czyli Hotel Leśny Arturówek, ul. Skrzydlata 75 Łódź.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Dopiero teraz zauważyłem, że walnąłem babola Trzecia edycja będzie w dniach 26-28 SIERPNIA a nie, jak napisałem wyżej, września.Last edited by genea; 2016-01-27, 12:41.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ramrege Wyświetlenie odpowiedziWie ktoś coś o Krakowie w tym roku?Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
Comment