A gdzie on się znajduje?
Kalendarz imprez - zgłoszenia, pomysły i komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
możliwe że go nie ma, wtedy proszę go założyć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
11-13 listopad 2016 - Terra Madre Slow Food Festiwal, który ma już swoją długą tradycję, choć nie zawsze był tak dużą imprezą. Kiedyś bardziej branżowa, dziś otwarta. Nie zawsze też w tym samym miejscu. Niemniej akcenty piwne pojawiały się na nim dość rzadko. Króluje z trunków wino i zawsze wyjątkowe.
Piszę to tylko dlatego, że w tym roku w niedzielę (czyli trzeci dzień festiwalu) odbędzie się prelekcja pt. "Polski chmiel, jego różnorodność i potencjał" Pawła Piłata i Grzegorza Tomczyka. Obu nie trzeba zbytnio przedstawiać, bo w światku piwowarskim i slow food obaj są znani. 1,5 godzinny wykład.
Jeśli pojawi się więcej piwnych akcentów dodam odpowiedni wątek.
Comment
-
-
To jednak jest coś poza wspomnianym wykładem (Sala B 14-15:30 w niedzielę).
Sobota od 20:00- w restuaracji Miodova na Szerokiej 3. Foodparing zaprezentują: Piotr Kwiatosz (16 Stołów, Lublin), Przemek Kaproń (Perłowa, Lublin) i Mateusz Turaj (Miodova, Kraków).
- w Tap House (Pracownia Piwa) Zaprezentowane będą najciekawsze piwa z Europy Środkowej.
Na same targi wstęp 5 zł. Na wykłady zapisy i dodatkowo płatne.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedzi2016.12.10 ^ Radom - 18 Giełda Akcesoriów PiwnychCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedzi2016.12.10 ^ Radom - 18 Giełda Akcesoriów Piwnych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ramrege Wyświetlenie odpowiedzi
2016.11.18-20 Cracow Craft Beer Fest
Adres: Dolnych Młynów 10, Kraków
Comment
-
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Można już zgłaszać imprezy do kalendarza na rok 2017.
Kalendarz jest tu: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=119579
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Warszawski Festiwal Piwa - 6 edycja
20-22 kwietnia 2017Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl
Comment
-
Comment