Jeszcze nie ma końca roku, a w tym roku wygląda na to, że odbyło /i odbędzie się jeszcze/ w sumie 25 konkursów piw domowych. To o kilka więcej niż w 2013 i drugie tyle co w 2012 roku. Oczywiście nie licząc zagranicznych na których polscy piwowarzy zdobywają zasłużone laury od paru lat.
Kalendarz imprez - zgłoszenia, pomysły i komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SZCZECIN - GIEŁDA 2015
Chciałbym potwierdzić termin Giełdy w Szczecinie:
XV Giełda odbędzie się dnia 14.03.2015 roku.
Miejsce to jak zwykle Klub SŁOWIANIN.
Godziny rozpoczęcia jeszcze nie znam, ale będzie to 7.00 lub 8.00.
Pozdrawiam i zapraszam w marcu do Szczecina!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziNie byłem na imprezie więc się nie odbyła .Last edited by e-prezes; 2014-10-28, 11:21.
Comment
-
-
Opolfest ma się odbyć 10-11 października 2015Last edited by ART; 2014-10-29, 13:15.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziChyba się jednak odbyła, ale organizatorzy z wielkim żalem komentują wybór terminu przyszłorocznych Wrocławskiego Festiwalu Dobrego Piwa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
2015.09.11-13 - XIV Zlot BrowarBizu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
17 Giełda Akcesoriów Piwnych
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPowoli klarują się niektóre terminy. Dodałem 2 Beer Geek Madnes oraz Siedlecki Zlot piwowarów na zamku Liwie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wizura Wyświetlenie odpowiedzi17 GAPa w Radomiu - trzecia vel druga sobota miesiąca, w zależności od terminu giełdy tyskiej i elbląskiej listopad 2015 r. podam dokladny termin później
Giełda lubelska - pierwsza /lub druga/ sobota września
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziWiesiek,giełda w Elblągu jest teraz w kwietniu.W listopadzie jest giełda w Poznaniu
Giełda lubelska - pierwsza /lub druga/ sobota września
Comment
-
Comment