Gdybyś trochę poszukał...
Kalendarz imprez - zgłoszenia, pomysły i komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
BEERWEEK RZESZÓW 2015
Rzeszowski przegląd piw rzemieślniczych .Jeśli piwna rewolucja dotarła do Rzeszowa to wraz z nią dotrze na festiwal piw rzemieślniczych Browar PINTAprzedstawiamy Wam kolejnego, bardzo ciekawego, wystawcę:
Browar WrężelKolejnym browarem, który zagości na BeerWeek Rzeszów 2015 będzie Jan Olbracht Browar RzemieślniczyKolejnym wystawcą na BEERWEEK RZESZÓW 2015 jest Doctor Brew .
czekamy na kolejnych,
Chociaż jeśli chodzi o wypalenie tego "festiwalu" pewna doza niepewności z lekkim pesymiznem nadal u mnie jestLast edited by dlugas; 2015-05-26, 12:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziczekamy na kolejnych,
Chociaż jeśli chodzi o wypalenie tego "festiwalu" pewna doza niepewności z lekkim pesymiznem nadal u mnie jestMały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
tmp
Znalezione :
Festiwal SILESIA BEER FEST Pierwszy na Śląsku przegląd piw rzemieślniczych. 25-27 września 2015
Last edited by Estrelicia; 2015-06-01, 13:37.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi(...)
TERMINY NIEPOTWIERDZONE LUB NIEPEWNE:
??.07.2015 - Człuchów - XX Pomorska Giełda Birofilska
(...)
Comment
-
-
Prezesie, a może to wszystko włożyć do jakiegoś pliku .xls i zawiesić na początku wątku?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Comment