Też jestem ciekaw co z Krakowem?Chodzi mi o Beerweek.
Kalendarz imprez - zgłoszenia, pomysły i komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
W dniach 1-2. kwietnia 2016 w łódzkiej hali Expo odbędzie się III edycja targów piwa regionalnych "Piwowary". Według informacji od organizatora w tym roku ma byc w końcu większa ilość wystawców oraz rozszerzona oferta kulinarna (food trucki itp).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziFabryka poszła w gruz to niby gdzie ma się odbyć? Prędzej odbędzie się III Krakowski Festiwal Piwa w Forum Przestrzenie. Chyba, że i hotel Forum pójdzie w gruz.
Krakowski Festiwal Piwa w Forum Przestrzenie pewnie się odbędzie ale też nie ma oficjalnego info o dacie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPojawiła się informacja, że 07-09.04. ma być Warszawski Festiwal Piwa, znów na Legii.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziI jaki masz pomysł lub komentarz na ten temat ?
Idę rozumieć, że zgłoszenie już było...
Comment
-
-
Dawno temu. Jest przecież w kalendarzu.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dziś dodałem do listy:
2016.08.19-21 > Krasnystaw - 46. Chmielaki
2016.09.09-10 > Karczmiska / Piotrawin - Chmielobranie 2016
2016.11.25-27 > Lublin - 2. Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDziś dodałem do listy:
2016.08.19-21 > Krasnystaw - 46. Chmielaki
2016.09.09-10 > Karczmiska / Piotrawin - Chmielobranie 2016
2016.11.25-27 > Lublin - 2. Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
Comment
-
-
Last edited by CichyDon; 2016-05-20, 23:54.
Comment
-
Comment