Z racji, że ten wątek odszedł w niebyt dla potrzebujących lista piwnych imprez festiwalowych w Polsce
Kalendarz imprez - zgłoszenia, pomysły i komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jak już wspominałem na forum kapslarzy w Rumunii też odbywają się spotkania kolekcjonerskie (raz w roku). Nie są duże, ale w tym roku będzie już 3-cie. Zapewne w Bukareszcie we wrześniu. Pozostałe znane mi na Bałkanach i na północy dodałem. Fajnie byłoby na któreś ruszyć dupsko.
Comment
-
-
Chyba przegapiłem ten rumuński termin, ale niczego takiego nie trafiłem.
Tak czy inaczej BeerWeek w Krakowie, który miał być prawie równolegle z Warszawskim Festiwalem Piwa został przeniesiony z hali Cracovii w inne miejsce i w inny termin - 8 listopada. Miałem chytry plan zahaczyć oba i teraz się nie uda
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LenDo Wyświetlenie odpowiedziW kalendarzu na 2020 rok przy terminie giełdy rzeszowskiej coś jest pogmatwane.
Tak wygląda.
" 2020.03.28 – RZESZÓW - RACIBÓRZ - III Międzynarodowa giełda Birofiliów"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Skoro Abrel się przypomniał z giełdą w Zawierciu to poza nią i tą powyższą na razie aktualne (nieodwołane) są:
11.07 Człuchów
25.07 Włocławek
5.09 Łódź
12.09 Puck
26.09 Zawiercie
10.10 Warszawa
21.11 Elbląg
5.12 Poznań
oraz bez konkretnego terminu
Tychy w październiku
Wrocław
Lublin?Last edited by e-prezes; 2020-05-19, 12:53.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziPAŹDZIERNIK 2020
- 24 - TYCHY - prawdopodobnie Giełda
PROSZĘ W TYM TEMACIE NIE ŚMIECIĆ - UWAGI NA pw
BTW, PW jest prywatną wiadomością. Odnośnik powinien być do tego wątku. Wszak jest to forum dyskusyjne a nie komunikator na portalu społecznościowym.
Comment
-
-
Rozmawiałem z Markiem na giełdzie w Zawierciu i nie potrafił mi nic konkretnego powiedzieć. Twierdził, że wszystko zależy od koronawirusa. Ale też jestem sceptycznie bnastawiony.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziRozmawiałem z Markiem na giełdzie w Zawierciu i nie potrafił mi nic konkretnego powiedzieć. Twierdził, że wszystko zależy od koronawirusa. Ale też jestem sceptycznie bnastawiony.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi-----------------------------------
●2020.10.10 – WARSZAWA - IV Spotkanie Kapslarzy - o spotkaniu
● 2020.11.21 – ELBLĄG - XV Elbląska Giełda Birofilii - o giełdzie
● 2020.12.05 – POZNAŃ - Poznańska Giełda Birofilistyczna
Oczywiście lista nie jest zamknięta. Mile widziane inne giełdy.
Comment
-
-
W Zawierciu Yoreck odgrażał się, że być może zorganizuje coś w Lublinie w weekend z planowanym festiwalem, tj w listopadzie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment