Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
2013.01.26 - Warszawa, spotkanie pogiełdowe
Collapse
X
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziDokładnie tak wyglądała ta impreza. Właściwie to wróciłem z niej jakieś 3 godziny temu. Pomimo drobnego incydentu z piwem, mam nadzieję, że Banaszek nas jeszcze odwiedzi. Zwłaszcza, że to Żą ucierpiał najbardziej."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedziPomimo drobnego incydentu z piwem
PS Żeby inne komary też miały zawsze przy sobie gumkę, lato byłoby o wiele przyjemniejsze... Gadaj, propaguj, zachęcaj!
Comment
-
-
A co ty Żą trzymasz na tej "fotce", kutasika jakowegoś?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tapir Wyświetlenie odpowiedziNie było nic z Jabłonowa bo jeśli dobrze pamiętam właściciel Złotego Ryżu zapomniał zamówić (Niech Mason potwierdzi), widać był zbyt zajęty przygotowywaniem nowych cen...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA co ty Żą trzymasz na tej "fotce", kutasika jakowegoś?
Comment
-
Comment