2013.01.26 - Warszawa, spotkanie pogiełdowe

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Komar_Pafnucy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.08
    • 1114

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    Dziękuję wszystkim wariatom za spotkanie. Poniżej fotka ode mnie, a raczej od Doro.
    Dokładnie tak wyglądała ta impreza. Właściwie to wróciłem z niej jakieś 3 godziny temu. Pomimo drobnego incydentu z piwem, mam nadzieję, że Banaszek nas jeszcze odwiedzi. Zwłaszcza, że to Żą ucierpiał najbardziej.

Multitap Crawl
    Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
    Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedzi
      Dokładnie tak wyglądała ta impreza. Właściwie to wróciłem z niej jakieś 3 godziny temu. Pomimo drobnego incydentu z piwem, mam nadzieję, że Banaszek nas jeszcze odwiedzi. Zwłaszcza, że to Żą ucierpiał najbardziej.
      Ten dzień to był dzień katharsis dla Żą.
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Komar_Pafnucy Wyświetlenie odpowiedzi
        Pomimo drobnego incydentu z piwem
        Ostatnio mam wrażenie, że prawie każde nasze spotkanie to jeden wielki incydent.

PS Żeby inne komary też miały zawsze przy sobie gumkę, lato byłoby o wiele przyjemniejsze... Gadaj, propaguj, zachęcaj!

Comment

• Pendragon
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13952

A co ty Żą trzymasz na tej "fotce", kutasika jakowegoś?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Mason
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2010.02
            • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tapir Wyświetlenie odpowiedzi
            Nie było nic z Jabłonowa bo jeśli dobrze pamiętam właściciel Złotego Ryżu zapomniał zamówić (Niech Mason potwierdzi), widać był zbyt zajęty przygotowywaniem nowych cen...
            Zaiste. Rozmawiałem z nim 18.01, mówił że złoży zamówienie w poniedziałek 21.01. Tego dnia rozmawialiśmy ponownie, mówiłem że będzie dostępny Pils i na to piwo miał złożyć zamówienie jeszcze tego samego dnia. W piątek zadzwonił z prośbą o numer telefonu do browaru, żeby złożyć zamówienie, bo wcześniej zapomniał. Czy faktycznie zadzwonił, tego nie wiem. Powód zapomnienia to był zbliżający się chrzest, bodajże córki.
            JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
              A co ty Żą trzymasz na tej "fotce", kutasika jakowegoś?
              Odpowiedź jest ukryta w moim poprzednim poście.

Comment

• leona
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2009.07
                • 5853

Oho, Żą stwierdził chyba, że ta ilość potomków wystarczająco uniezależnia go od ZUS

Comment

Przetwarzanie...
                X