Płock koncerty na plaży

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • misha22
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.12
    • 128

Płock koncerty na plaży

Mam tu na myśli Reggeland ale i Elektronike i wszystko co będzie w tym sezonie.
    Martwi mnie brak, nieaktualność lub odległość od starówki wymienionych sklepów- w dziale Piwo-Gdzie.
    Zapraszam "posiadających wiedzę" do podzielenia sie informacjami. Wiadomo, a raczej nie wiadomo czy bedzie padać, a może upał no i czasu nigdy na szukanie nie ma...
    Dzieki
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

Do Tumskiego masz blisko, ale w linii prostej

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Pinio74
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.10
      • 3881

Zależy czego szukasz. Jeżeli wystarczy Ci jakiś koncerniak, to pewnie na plaży będą jakieś dostępne. Ale jeżeli masz chęć na coś lepszego, to jak pisze Pendragon Browar Tumski jest jak znalazł, trzeba tylko kilkaset schodków pokonać, w górę i potem w dół...
      BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• misha22
        • 2008.12
        • 128

Sklepu, sklepu szukam

Polecam knajpę Grodzka / jesli sie nie mylę, i tam atmosferę znajdę - polecam.
        Ale jednak dobrze zaopatrzony sklep będzie niezbędny. Tyskie, Żywiec mam pod blokiem, a na festiwalu spożycia nie da sie zaplanowąć i tu potrzebna jest dystrybucja...

Comment

• e-prezes
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19263

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misha22 Wyświetlenie odpowiedzi
          Mam tu na myśli Reggeland ale i Elektronike i wszystko co będzie w tym sezonie.
          Martwi mnie brak, nieaktualność lub odległość od starówki wymienionych sklepów- w dziale Piwo-Gdzie.
          Zapraszam "posiadających wiedzę" do podzielenia sie informacjami. Wiadomo, a raczej nie wiadomo czy bedzie padać, a może upał no i czasu nigdy na szukanie nie ma...
          Dzieki
          To jest jakaś impreza organizowana? Biesiada, koncert czy co, bo nic z Twojego posta nie wynika. Proszę pisać konkrety w postach.
          Last edited by e-prezes; 2013-06-27, 21:17.

Comment

• misha22
            • 2008.12
            • 128

O, przepraszam, bez zbędnej promocji: wstukać Regge land 12-14 lipca. Impreza plenerowa, biletowana.
            Kilka lat temu ze spożyciem pod chmurką na plaży nie było problemów...

Comment

• e-prezes
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2002.05
              • 19263

Z całym szacunkiem, ale zasady są jasne i dostępne na samej górze wątków w dziale. To osoba, która zakłada wątek ma zawrzeć w tytule i poście podstawowe informacje dt. imprezy. Osoba czytająca posta może, gdy poda się dodatkowe źródła (odnośniki) do informacji imprezie doczytać poza forum resztę.

Comment

• misha22
                • 2008.12
                • 128

Jako ze koncerty sa przez całe lato - tytuł data itp podałem ogólnikowo: po szczegóły, godziny, wykonawców zapraszam tu

Comment

Przetwarzanie...
                X