Śląski Klub Birofilów organizuje wyjazd na giełdę do Warszawy która odbędzie się 25 stycznia 2014 r. Koszt wyjazdu to około 60 zł .
Wkrótce więcej informacji .
Jaki jest koszt i jaki jest kontakt w sprawie rezerwacji i wykupu miejsc !? ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SKB
Przypominam.
Śląski Klub Birofilów organizuje wyjazd na giełdę do Warszawy.
Jest już kilkunastu chętnych,wiec na pewno jedziemy .
Wyjazd jest dla wszystkich chętnych , nie tylko klubowiczów.
Startujemy z Tychów z przystankiem w Katowicach.
Tutaj jest już wątek o organizacji wyjazdu z Górnego Śląska na giełdę warszawską. Dalsze szczegółowe rozmowy na ten temat proszę prowadzić w tym wątku.
Z różnych perspektyw opowiadano już historię Warszawy. Ale żeby podążać w niej za zapachem piwa – tego jeszcze nie było!
W książce Piotra Wierzbickiego to właśnie browarnictwo jest głównym bohaterem. Gdzie mieszkali, a gdzie poświęcali się swojemu rzemieślnictwu piwowarzy...
Kiedy planowałem wyjazd ekolajnem na łotewską giełdę w 2015 roku miałem w planach odwiedzić ten lokal. Ostatecznie poleciałem samolotem i mimo wcześniejszej wizyty w Wilnie w tym roku brakło na nią czasu. A mimo całej sympatii dla przekraftowionych minibrowarków i nowszych taproomów Wilna...
Szukam nowych nie klejonych etykiet seria królewskie 18 wzorów z dzielnicami Warszawy .W zamian seria świąteczna Tyskie z grudnia 2018, Ostatecznie mogą być odklejane ale nie uszkodzone,mogę dać też inne birofilia w zamian ,info na priv
Comment