Złoty Chmiel 2013 dla Agnieszki Wołczaskiej-Prasolik
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Bractwo się zmienia , tak jak branża piwna i też wyróżnieni 5 czy 10 lat temu ze zrozumiałych względów nie będą tak samo postrzegani jak ci obecni. Parę osób z wyróżnionych mimo, że nie są piwowarami coś w kulturę piwna wniosło.Comment
-
Zrobił się fajny przyczółek do dyskusji - bo właściwie od kogo nagroda nobilituje? Takich inicjatyw właściwie nie ma w Polsce, oprócz BP, no i ostatnio Piwne Pozytywy, tja... Jakby PSPD przyznawało jakieś medale za całokształt twórczości okołopiwowarskiej, to tym bardziej mogłabym mieć mieszane uczucia w przypadku otrzymania takowejDla mnie jako hejtera z browarbizu najfajniejsza by była nagroda browar.biz - ale takiej nie ma.
Miło mi było otrzymać ten medal, zwłaszcza, że przy okazji zaliczyłam fajną imprezę i odświeżyłam kilka znajomości z dawno (albo nigdy) nie widzianymi tutejszymi forumowiczami i nie tylko. Czy będę go nosić w klapie? Nie - bo, po przede wszystkim nie potrzebne mi jest uzewnętrznianie w ten sposób jakichkolwiek dowodów uznania dla mojej działalności. Po za tym - nie ma wieszaczka ten medal
No i cieszę się, że Fido zamieścił temat, bo liczyłam na jakiś hejt, chociaż w sumie bardziej mogliście się postaraćComment
-
Gdybym znalazł jakieś niepochlebne opinię na temat BP z Twoich ust to pewnie sam bym wrzucił z FB, bo byłem lekko zaszokowany. Niemniej wszystko się zmienia i nie widziałem takiej potrzeby, by to naglasniac w swoim dziale. Sorry ;-)Comment
-
Gratulacje MarusiaZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
gratulacje Marusia
jesteś teraz CELEBRYTKAGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
-
Zrobił się fajny przyczółek do dyskusji - bo właściwie od kogo nagroda nobilituje? Takich inicjatyw właściwie nie ma w Polsce, oprócz BP, no i ostatnio Piwne Pozytywy, tja... Jakby PSPD przyznawało jakieś medale za całokształt twórczości okołopiwowarskiej, to tym bardziej mogłabym mieć mieszane uczucia w przypadku otrzymania takowejDla mnie jako hejtera z browarbizu najfajniejsza by była nagroda browar.biz - ale takiej nie ma.
Miło mi było otrzymać ten medal, zwłaszcza, że przy okazji zaliczyłam fajną imprezę i odświeżyłam kilka znajomości z dawno (albo nigdy) nie widzianymi tutejszymi forumowiczami i nie tylko. Czy będę go nosić w klapie? Nie - bo, po przede wszystkim nie potrzebne mi jest uzewnętrznianie w ten sposób jakichkolwiek dowodów uznania dla mojej działalności. Po za tym - nie ma wieszaczka ten medal
No i cieszę się, że Fido zamieścił temat, bo liczyłam na jakiś hejt, chociaż w sumie bardziej mogliście się postarać
Teraz to jesteś znana jak Kopyrbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment