"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
No dobrze. Czy zatem Grzegorz udzieli oficjalnego namaszczenia tematu czy musi nam wystarczyć pełne adoracji zapewnienie Abrela?
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Proponuję każdemu malkontentowi by raz zrobił dużą giełdę , a potem jestem ciekawy jak będzie się wypowiadał, browary nie chcą sponsorować imprez, tam też ludzie czytają różne fora, a wiele osób wypowiada się negatywnie o piwach z koncernów, słusznie czy nie słusznie to już inna bajka , każdy lubi inne piwo i ma do tego prawo a potem chcą by był sponsoring i fajna impreza kolekcjonerska połączona z festiwalem piw a to mimo wszystko ich konkurencja która nie wykłada pieniędzy na takie spotkanie
Ależ oczywiście, wpadzio i emes to wybitni uczestnicy wielu, jak to określiłeś, giełd, którzy swoim portfelem wspierali aktywnie sens istnienia takowych
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
No to wiedzą jak to jest ze sponsoringiem, oraz jak nie którzy kolekcjonerzy marudzą czemu dali tak mało albo że nic nie dali, a tak na prawdę warto przyjechać spotkać się z kumplami napić piwa, coś sprzedać czy kupić i cieszyć się z powiększenia kolekcji
Ależ oczywiście, wpadzio i emes to wybitni uczestnicy wielu, jak to określiłeś, giełd, którzy swoim portfelem wspierali aktywnie sens istnienia takowych
raczej nie wybitni jeśli nie mają bezpośredniego kontaktu z Grześkiem lub Markiem, portfelem wspierają wszyscy użytkownicy więc medalu za to nie będzie ....
Comment