O Festiwalu Birofilia 2014
Collapse
X
-
Ja ich znam i wielokrotnie osobiście ich spotykałem, natomiast nie znam ciebie. Ponieważ znów będę na FDP I birofiliach w Żywcu też ich pewnie będę widział i co z tego ? Postaraj się lepiej o kontakt ze słownikiem języka polskiego, bardziej ci się to przyda niż mój kontakt z przedstawicielami Pinty.Comment
-
-
-
-
-
Z głównej strony festiwalu:
Festiwal Birofilia to największy festiwal miłośników piwa w Polsce. Obfituje w wiele atrakcji, m.in. największą w Europie Giełdę Kolekcjonerską, szeroki wybór piw do degustacji w Alei Piw Świata i liczne konkursy, wśród których najbardziej znanym jest Konkurs Piw Domowych Birofilia, podczas którego spośród zwycięskich piw z każdej kategorii, wybierany jest Grand Champion Birofilia – piwo najlepsze z najlepszych. Wyjątkowa atmosfera Festiwalu przyciąga co roku wielu gości zarówno z Polski, jak i z całego świata.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2014-05-13, 22:10.Comment
-
Będzie, ale po taniości.Comment
-
Czy na tym ichniejszym fejsbuku piszą o czymś innym niż tylko i wyłącznie o konkursie piw domowych/rzemieślniczych jak na stronie festiwalu?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Jest informacja o festiwalu z programem,dzisiaj umieszczona na fejsie,a o gieldzie birofliow ciszaComment
-
Program umieszczony jest również na oficjalnej stronie festiwalu. Jednak nie zawiera pewnych istotnych informacji, i tak:
1. Wynika z niego, że w piątek impreza rozpoczyna się (przynajmniej oficjalnie) od 16:00. Moja ekipa zawsze przyjeżdżała na piątek i sobotę i nie inaczej bedzie w tym roku, ale nie jestem pewien o której godzinie pojawić się tam w piątek ... Czy w piątek, podobnie jak poprzednio, przewidziana jest giełda birofiliów? Od której godziny? Czy stoiska browarów gastronomicznych i rzemieślnicznych będą dostępne (otwarte) wcześniej niż o 16:00? Czy będzie dostęna lista wystawców z tychże browarów? Jak to będzie wyglądało w przypadku Alei Piw Świata (czy w ogóle jest przewidziana - może wzorem lat ubiegłych jakaś lista dostęnych piw lanych i butelkowych)?
2. Od której godziny ropoczyna się giełda birofiliów w sobotę?
To dość istotne kwestie organizacyjne - byłoby miło ze strony organizatorów wtajemiczyć w nie potencjalnych gości i uczestników ... z góry dziękuję !!!
Comment
-
Comment