Nie wyszło, ale na maj 2019 jest wdrożona procedura bezwizowa na całą Białoruś. Na czas igrzysk oczywiście. Każdy może!
Na Białoruś bez wizy
Collapse
X
-
Od 1 grudnia można kupować bilety na imprezę upoważniające do bezwizowego wjazdu do 30 dni pobytu w terminie 10 czerwca-10 lipca. Obecnie można jeszcze dostać bilety po 10 i 17 zł, ale były i po 5 zł Zniesione są opłaty za drogi dla pojazdów poruszających się z fanami. Bilet upoważnia także do wjazdu tranzytem do Rosji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziOd 1 grudnia można kupować bilety na imprezę upoważniające do bezwizowego wjazdu do 30 dni pobytu w terminie 10 czerwca-10 lipca. Obecnie można jeszcze dostać bilety po 10 i 17 zł, ale były i po 5 zł Zniesione są opłaty za drogi dla pojazdów poruszających się z fanami. Bilet upoważnia także do wjazdu tranzytem do Rosji.
Comment
-
-
Gdyby ktoś potrzebował taki bilet to jeden (na bank) mam na zbyciu, bo zmieniły mi się plany wyjazdowe. Zbędę po kosztach, a nawet preferencyjnie. Termin 27.06 czyli wjazd przed przed 13:00 27.06. Być może będę miał jeszcze jeden na 30-go, ale jeszcze na 100% nie wiem.
Comment
-
Comment