Zythuma żale na temat dojazdu na WFP

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Zythuma żale na temat dojazdu na WFP

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres Wyświetlenie odpowiedzi
    A dojazd do ronda Dmowskiego zajmuje Ci pewnie więcej niż 20 minut, bo mieszkasz gdzieś na końcu Warszawy.

Wstęp płatny: 5 zł/dzień
    Minimum 50 minut do ronda i to nie zakładając dojść do przystanków, czekania na przesiadki itp. Ty tez zakładasz tylko sam przejazd a jest przecież dojście i czekanie. Ale skończmy tą dyskusję - dla mnie jest bardzo daleko (wiem ile jadę bo jeździłem tam nie raz), dla Ciebie blisko i ja nie mam z tym problemu.
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedzi
    A mi tam lokalizacja odpowiada, 10 minut autobusem MPK, potem jakieś 2,5 godziny PB i 10-15 minut na piechote.
    No jak jade daleko i nocuję to też mi pasuje -
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Komar_Pafnucy
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.08
      • 1114

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
      Minimum 50 minut do ronda i to nie zakładając dojść do przystanków, czekania na przesiadki itp. Ty tez zakładasz tylko sam przejazd a jest przecież dojście i czekanie.
      Jakdojade.pl podaje nie więcej jak 30 minut defetysto. Samego przejazdu tylko 16 minut.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
      Nie chcę Cię martwić ale Ciebie to całkiem zniknięto spośród ekipy organizacyjnej :P
      Takie czasy, człowiek nawet się nie zdąży pojawić, a już go nie ma.

Multitap Crawl
      Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
      Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• VanPurRz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2008.09
        • 4229

Komarku Psifnucy odpowiedź mi lepiej co z dziećmi na tej imprezie? A jakdojadę to sobie planuj sam - według nich do pracy jadę 45 minut, a realnie jadę 1,15 godz
        ps. do samej Okopowej jadę 20 minut 180 więc skąd oni wzieli te 16 minut? całości?
        Last edited by VanPurRz; 2014-09-02, 13:08.

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23925

Zytek, utwórz sobie oddzielny temat z płaczami nad dojazdem, drążysz to już ponad miarę.
          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Komar_Pafnucy
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.08
            • 1114

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
            Komarku Psifnucy odpowiedź mi lepiej co z dziećmi na tej imprezie? A jakdojadę to sobie planuj sam - według nich do pracy jadę 45 minut, a realnie jadę 1,15 godz
            ps. do samej Okopowej jadę 20 minut 180 więc skąd oni wzieli te 16 minut? całości?
            Jak z centrum na Domaniewską jedziesz przez Okopową to nic dziwnego, że długo wychodzi.

Nie powiem ci co z dziećmi bo ani takowych nie posiadam ani nie organizuję tej imprezy. Ale wiesz, że możesz zawsze zapytać organizatora? Co najmniej jednego z dwóch znasz osobiście.

Multitap Crawl
            Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
            Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• VanPurRz
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2008.09
              • 4229

Albo ja albo reszta ma zaćmienie - gdzie ja napisałem "z Centrum"? Napisałem, że od siebie z domu mam daleki dojazd. Na co dostałem info, że z ronda Dmowskiego jest blisko Na co napisałem, że ja do tego ronda to mam trochę dojazdu. Ty napisałeś, że 16 minut Ogólny Matrix.
              Podsumowując:
              a) nie mieszkam przy rondzie Dmowskiego
              b) nie dojeżdżam tam z Centrum
              c) mam daleko

Co nie przeszkodzi mi przyjechać o ile ktoś mi odpowie czy wpuszczane będą też dzieci i czy trzeba za nie uiszczać opłatę (pytałem też Ciebie bo pochwaliłeś się wspólorganizowaniem czy należeniem do "grupy" .

Comment

• emes
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.08
                • 4275

Za marudzenie na forum też powinny być opłaty co najmniej takie jak wejściówka na festiwal

Comment

• e-prezes
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2002.05
                  • 19260

Ale burdel narobiliście w takim fajnym wątku. Posprzątam jutro

Comment

• VanPurRz
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2008.09
                    • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                    Zytek, utwórz sobie oddzielny temat z płaczami nad dojazdem, drążysz to już ponad miarę.
                    Tylko odpowiadam na posty.

Comment

• VanPurRz
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2008.09
                      • 4229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warszawskifestiwalpiwa Wyświetlenie odpowiedzi
                      Od dzieci nie będziemy pobierać opłat ale od kobiet i starców już tak
                      Dzięki. W końcu ktoś nie zaczepiał mnie co do moich dojazdowych żali tylko odpowiedział na pytanie

Comment

• emes
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.08
                        • 4275

Ciekawe jak Zytek będzie udawał dziecko

Comment

• Maremali
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.05
                          • 1955

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
                          po co ma udawać przecież ma 12 lat
                          http://maremali.web-album.org/

Comment

• darek99
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.04
                            • 2147

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
                            Nie będzie musiał udawać, wystarczy że będzie sobą, spray w jednym ręku a w drugim wlepki Widzewa do obklejenia toalety i to wystarczy aby być dzieciakiem
                            Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                            Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                            skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                            Epikur z Samos.

Comment

Przetwarzanie...
                            X