Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Livres
Wyświetlenie odpowiedzi
Zythuma żale na temat dojazdu na WFP
Collapse
X
-
Zythuma żale na temat dojazdu na WFP
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziA mi tam lokalizacja odpowiada, 10 minut autobusem MPK, potem jakieś 2,5 godziny PB i 10-15 minut na piechote."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziMinimum 50 minut do ronda i to nie zakładając dojść do przystanków, czekania na przesiadki itp. Ty tez zakładasz tylko sam przejazd a jest przecież dojście i czekanie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie chcę Cię martwić ale Ciebie to całkiem zniknięto spośród ekipy organizacyjnej :P
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Komarku Psifnucy odpowiedź mi lepiej co z dziećmi na tej imprezie? A jakdojadę to sobie planuj sam - według nich do pracy jadę 45 minut, a realnie jadę 1,15 godz
ps. do samej Okopowej jadę 20 minut 180 więc skąd oni wzieli te 16 minut? całości?Last edited by VanPurRz; 2014-09-02, 13:08."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Zytek, utwórz sobie oddzielny temat z płaczami nad dojazdem, drążysz to już ponad miarę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziKomarku Psifnucy odpowiedź mi lepiej co z dziećmi na tej imprezie? A jakdojadę to sobie planuj sam - według nich do pracy jadę 45 minut, a realnie jadę 1,15 godz
ps. do samej Okopowej jadę 20 minut 180 więc skąd oni wzieli te 16 minut? całości?
Nie powiem ci co z dziećmi bo ani takowych nie posiadam ani nie organizuję tej imprezy. Ale wiesz, że możesz zawsze zapytać organizatora? Co najmniej jednego z dwóch znasz osobiście.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Albo ja albo reszta ma zaćmienie - gdzie ja napisałem "z Centrum"? Napisałem, że od siebie z domu mam daleki dojazd. Na co dostałem info, że z ronda Dmowskiego jest blisko Na co napisałem, że ja do tego ronda to mam trochę dojazdu. Ty napisałeś, że 16 minut Ogólny Matrix.
Podsumowując:
a) nie mieszkam przy rondzie Dmowskiego
b) nie dojeżdżam tam z Centrum
c) mam daleko
Co nie przeszkodzi mi przyjechać o ile ktoś mi odpowie czy wpuszczane będą też dzieci i czy trzeba za nie uiszczać opłatę (pytałem też Ciebie bo pochwaliłeś się wspólorganizowaniem czy należeniem do "grupy" ."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziZytek, utwórz sobie oddzielny temat z płaczami nad dojazdem, drążysz to już ponad miarę."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warszawskifestiwalpiwa Wyświetlenie odpowiedziOd dzieci nie będziemy pobierać opłat ale od kobiet i starców już tak"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziCiekawe jak Zytek będzie udawał dziecko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziCiekawe jak Zytek będzie udawał dzieckoCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment