Umknęło mi uwadze, że rok temu odbyła się druga edycja tego eventu. Nic w necie na temat trzeciej edycji nie znalazłem. Będzie?
Piwny Blog Day 2014
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.
Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić
Nas gugielmapki...-
Channel: Dolnośląskie
2024-10-28, 22:31 -
-
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...-
Channel: Łódzkie
-
-
W zeszłym roku był osobny temat, zatem i w tym taki zakładam.
Zaznaczam, że w spis obejmuje różnego rodzaju akcje - festiwale z dużą ilością browarów, święta piwa z ograniczoną reprezentacją, jak i dzień otwartych drzwi gdzie zapewne obecne będą tylko piwa jednego browaru....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Co roku mam problem z "ugryzieniem" tego tematu na b.biz i dalej nie bardzo wiem jak to wpisywać na forum.
Dlatego wrzucę tutaj listę (ze strony SAHP) imprez, bo każdej z osobna nie widzę sensu (no chyba, że ktoś będzie chciał założyć wątek dla jakiejś konkretnej, bo się...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2014-01-04, 13:53 -
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment