Czy wszyscy uczestnicy konkursu wpłacali wpisowe w tej samej wysokości? Skoro Faktorię było stać, to dziwne że Pintę nie - albo nie chodziło o pieniądze.
Golden Beer Poland 2014 - komentarze
Collapse
X
-
-
Dosadnie ujął to Bartek na własnym blogu. Ja bym się nie pokusił o takie słownictwo, ale w gruncie rzeczy z argumentami się zgadzam.Comment
Related Topics
Collapse
-
18% ekstr.
7,2% alk.
Chmiele: Palisade, Citra, Centennial
Chyba skład i receptura nie zmieniła się z okresu kontraktowego AleBrowaru:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ar-golden-monk
Jak pojawiło...-
Channel: Piwo - konkretnie
2023-02-03, 00:31 -
-
Browar znajdujący się na południe od Bristolu, którego inne piwa już recenzowano na forum.
Etykieta i kapsel ze słynnym bristolskim mostem Clifon i dźwigami portowymi.
Alk. 4, 4%
Barwa jasnożółta.
Piana średnio obfita,
W zapachu domiują nuty chmielowo-kwiatowe,...-
Channel: Anglia
-
-
W zeszłym roku był osobny temat, zatem i w tym taki zakładam.
Zaznaczam, że w spis obejmuje różnego rodzaju akcje - festiwale z dużą ilością browarów, święta piwa z ograniczoną reprezentacją, jak i dzień otwartych drzwi gdzie zapewne obecne będą tylko piwa jednego browaru....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Co roku mam problem z "ugryzieniem" tego tematu na b.biz i dalej nie bardzo wiem jak to wpisywać na forum.
Dlatego wrzucę tutaj listę (ze strony SAHP) imprez, bo każdej z osobna nie widzę sensu (no chyba, że ktoś będzie chciał założyć wątek dla jakiejś konkretnej, bo się...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2014-01-04, 13:53 -
-
Podczas, gdy śmietanka kraftu bawiła się na festiwalu w Warszawie duzi, średni i ciut mniejsi gracze piwnego rynku bawili się na branżowej imprezie w dniach 14-16 października w Ustroniu na V Międzynarodowym Kongresie Browarników w ramach formuły Jesiennych Spotkań Browarników. To na nim...
- Loading...
- Koniec listy.
Comment