Niecały tydzień temu spotkałem Grześka "Żywca" i powiedział że informacja oficjalna nt giełdy pojawi się w tym miesiącu.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
No to Cooper uspokoiłes nas. Z tego co słychać było na krakowskiej giełdzie płac gdzie stał namiot giełdowy jest już zajęty.
To jeszcze nic nie znaczy. W ostatnich latach wielokrotnie była zmieniana lokalizacja giełdy a mimo to odbywała się. Mam nadzieję, że i w tym roku będzie tak samo.
Mam tylko nadzieję, że nieszczęścia nie chodzą parami, bo niedawno okazało się, że mój ulubiony pensjonat został zamknięty i jak na razie nie mam noclegów na czas giełdy
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Jeśli będzie giełda w tym samym miejscu to teren zmniejszy się bardzo, wybudowano hale i teren jest ogrodzony, ale najważniejsze by spotkanie się odbyło , bedzie ciasno ale w swoim gronie
Wiadomość z wczoraj - Birofilii w Żywcu nie będzie.
Odbędzie się tylko konkurs piw domowych w celu wyłonienia Grand Championa.
Jednak będzie on prawdopodobnie przeniesiony do Cieszyna - zapewne w czasie Święta Trzech Braci 19-21 czerwca.
Być może Birofilia zostaną po prostu przeniesione do Cieszyna, chociaż w tym roku to już chyba za mało czasu na zorganizowanie czegoś większego.
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
Comment