Pamiętam że na Tyskiej giełdzie wystawiały się już browary kontraktowe. Giełdzie to nie zaszkodziło a piw do wypicia był większy wybór. Nie rozumiem czemu Marek odżegnujesz się od browarów rzemieślniczych czy kontraktowych.
Giełda kolekcjonerów w Żywcu 2015- czy będzie ?
Collapse
X
-
-
Z tego co pamietam to Grzesiek miał stoisko z piwami na lodowisku raz i na browarze Obywatelskim drugi raz, może jakies piwo z małego browaru będzie, ja nie jestem przeiwko browarom kontraktowym ale realnie patrze na rynek piwa i sponsora imprezy w maju, w Żywcu poszli bardzo na rękę małym i kontraktowym browarom na rękę - darmowa reklama , a to w tej chwili już konkurencja,a wiadomo jest spadek sprzedazy piwa dużych browarów, teraz przy okazji zlikwidowali giełdę kolekcjonerów która na początku rozkręciła cały Festiwal piwa szkoda bo zawsze tam chętnie jechałem, Tychy to inna bajka ,
za 2 lata giełda Światowa piwnych kolekcjonerów
Comment
-
-
Wszystko fajnie ale wątek jest o (byłej?) giełdzie żywieckiejPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Do mnie też dotarła wiadomość, że giełda się jednak odbędzie.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Z tego co się dowiedziałem to ma to być giełda kolekcjonerska w tym samym miejscu co dwadzieścia lat temu , czyli na głównym dziedzińcu pod namiotem i wokół niego, nie będzie festiwalu piwa tylko spotkanie kolekcjonerskie.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belialek Wyświetlenie odpowiedziGiełda odbędzie się 19-20 czerwca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chinet Wyświetlenie odpowiedziCzy to jest pewny termin, bo słyszałem różne informacje na ten temat?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment