Chodzą słuchy że nie będzie giełdy kolekcjonerskiej w Żywcu w 2015 r , tylko festiwal piwowarów domowych , czy ktoś wie coś więcej
Giełda kolekcjonerów w Żywcu 2015- czy będzie ?
Collapse
X
-
Po krakowskiej giełdzie wysłałem do nich dwa zapytania odnośnie giełdy - odzewu zero.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
-
-
Niecały tydzień temu spotkałem Grześka "Żywca" i powiedział że informacja oficjalna nt giełdy pojawi się w tym miesiącu.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Informacja oficjalna może przecież brzmieć "giełdy nie będzie", więc tak do końca to się nie uspokajaj.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNo to Cooper uspokoiłes nas. Z tego co słychać było na krakowskiej giełdzie płac gdzie stał namiot giełdowy jest już zajęty.
Mam tylko nadzieję, że nieszczęścia nie chodzą parami, bo niedawno okazało się, że mój ulubiony pensjonat został zamknięty i jak na razie nie mam noclegów na czas giełdyZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Kilka lat temu namiot giełdowy był ustawiony tam gdzie ostatnio była gastronomia. Ten teren też już zajęty? Wtedy było całkiem OK.
Comment
-
-
Dla mnie jak nie będzie giełdy, to w zasadzie temat będzie zamknięty, i już tam raczej nigdy nie zawitam....bo po co.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Wiadomość z wczoraj - Birofilii w Żywcu nie będzie.
Odbędzie się tylko konkurs piw domowych w celu wyłonienia Grand Championa.
Jednak będzie on prawdopodobnie przeniesiony do Cieszyna - zapewne w czasie Święta Trzech Braci 19-21 czerwca.
Być może Birofilia zostaną po prostu przeniesione do Cieszyna, chociaż w tym roku to już chyba za mało czasu na zorganizowanie czegoś większego.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWiadomość z wczoraj - Birofilii w Żywcu nie będzie.
Odbędzie się tylko konkurs piw domowych w celu wyłonienia Grand Championa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedzipytanie podstawowe - co z giełdą?
Comment
-
Comment