W pierwszej chwili jak zobaczyłem na FB to myślałem, że to coś nowego o czym wspominał organizator CBW w Krakowie... ale jak zobaczyłem profil organizatora a tam na nalewakach Tyskie, Fortuna (Czarne), Miłosław to pomyślałem, że to żart. Tyle, że impreza zaanonsowana na FB jeszcze przed prima aprilisem. Sam nie wiem...
Podgórski Craft beer Contest
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Malutki browar rzemieślniczy z własnym wyszynkiem, zlokalizowany w historycznym centrum uroczego miasta Sintra, zaledwie kilka kilometrów od linii brzegowej Oceanu Atlantyckiego.
Minibrowar został założony w 2016 roku, znajduje się tuż obok słynnego Pałacu Narodowego, pół kilometra...-
Channel: Portugalia
-
-
no to data ustalona. Czas na przygotowanie szkła i namiotu jeszcze jest....
-
Channel: Festiwale piwne
2025-03-05, 22:09 -
-
Espiga, to znany kataloński browar kraftowy działający od 2011 r. Jego piwa są dostępne w różnych miejscach w Barcelonie, ale ich głównym miejscem jest sklep położony ok. 500 metrów od kościoła Sagrada Família.
Przyjemna obsługa, dużo lodówek, dodatkowo bodaj 4 nalewaki...-
Channel: Hiszpania
2025-01-02, 02:56 -
-
Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...-
Channel: Gruzja
2024-07-01, 06:24 -
-
Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja...-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.