Czeskie festiwale 2015
Collapse
X
-
W moim wykonaniu raczej nie. Niech ktoś inny się postara.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Spisu nie ma, ale gdyby był, to przy jednej ważnej i znanej imprezie trzeba by postawić znak zapytania. Otóż nie wiadomo czy w tym roku (7-23 maja) odbędzie się w Pradze na Letnej impreza pt. Cesky Pivni festival. Magistrat ma jakieś "ale".
Last edited by Pendragon; 2015-04-17, 22:07.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Lista to chyba powstała
Zachwycony możliwością dojazdu na bilecie podróżnika lub turystycznym (Wrocław) obejrzałem sobie stronkę: 2015.06.13 PivoFest Trutnov Krakonošovo náměstí 50.560660, 15.913046 150 www.pivofest.cz
Ciekawsze browary (poza Krakonoszem, Svijanami, Czarną Górą) to Breclav, U tri ruzi, Sedlcansky Krcin (to jakaś nowość chyba), Hendrych z Vrchlabi.
a zagra m.in: zespół Turbo"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Spis jest przeniesiony, bo zapomniałem o istnieniu tego wątku. Ale na dobre wyszło, bo obejmuje nie tylko festiwale, ale i inne imprezy z piwem związane (bez giełd), więc temat byłby nieadekwatny do zawartości.
Spis jest tu: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=113092
Wkrótce będę musiał się zabrać za miesiące wakacyjne...Last edited by Pendragon; 2015-06-02, 14:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzi
a zagra m.in: zespół Turbo
Comment
-
Comment