Szukam zmiennika Niekoniecznie pilnie poszukiwany, acz z determinacją i wolnym czasem..
Moderator działu Imprez poszukiwany
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziSkoro jest tylu chętnych robić to lepiej nie pozostaje mi nic innego jak złożyć swoją rezygnację. Od dziś nie czuję się w obowiązku moderowac ten dział. Żegnam!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Rozumiem, że nikt poza kulisami się nie zgłosił?
Leży to w kręgu moich zainteresowań, zatem mogę przejąć moderację działu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRozumiem, że nikt poza kulisami się nie zgłosił?
Leży to w kręgu moich zainteresowań, zatem mogę przejąć moderację działu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Siur, siur, siur. W obliczu obowiązku - taki dział nie może przestać istnieć.
Imprez co prawda przybywa, ale nie są to tak astronomiczne sumy, jak w przypadku nowych piw.Last edited by Pendragon; 2015-10-19, 14:14.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSiur, siur, siur. W obliczu obowiązku - taki dział nie może przestać istnieć.
Imprez co prawda przybywa, ale nie są to tak astronomiczne sumy, jak w przypadku nowych piw.Last edited by ART; 2015-10-19, 14:31.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wieczorem przyjrzę się temu, jakie to królestwo objąłem we władanie.
Comment
-
-
Ano jest...Last edited by ART; 2016-06-15, 11:53.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Moderator sobie przypomniał o dziale i już nieco w nim posprzątał.
Zwłaszcza na liście festiwali i giełd.Last edited by Pendragon; 2016-06-18, 09:40.
Comment
-
-
Zmiany, zmiany, zmiany....
W związku z obowiązkami w nowej pracy zmuszony jestem do rezygnacji z prowadzenia tego działu, bo po prostu nie wyrabiam.
Oczywiście do czasu znalezienia nowego moderatora mogę dalej prowadzić ten dział, ale tylko na zasadzie "od czasu do czasu".
Jeśli jest ktoś chętny, to śmiało
Comment
-
Comment