Trochę chyba nie zrozumiałeś posta... Na OMF masz możliwość spróbowania tyle ile Ci pasuje (nie wiem ile będą polewać jako jednorazowa porcja) próbek. W knajpie musisz zamówić minimum 250 czy 300 ml. Mnie chodziło o to, że dopiero przy 3 litrach jakoś to się spina kosztowo. Coś jakoś słabo to widzę. Byłem na którymś WFP i po 20 próbce aka 100-150 litra notatki z degustacji były już szczątkowe.
Przemyślenia o festiwalach AD 2015
Collapse
X
-
Pamiętaj prezesie o krakowskich deskach degustacyjnych oraz lokalach gdzie można kupic mniejsze pojemności. Myślę, że po jakiejś 15 próbce to odczucia smakowo-zapachowe są już dosyć zakłamane dla przeciętnego gardła/nosa, a większość pije dla odhaczenia kolejnego piwa/browaru i maksymalnego wykorzystania wydanej na bilet kasy„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
Comment