Przemyślenia o festiwalach AD 2015

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19260

    Trochę chyba nie zrozumiałeś posta... Na OMF masz możliwość spróbowania tyle ile Ci pasuje (nie wiem ile będą polewać jako jednorazowa porcja) próbek. W knajpie musisz zamówić minimum 250 czy 300 ml. Mnie chodziło o to, że dopiero przy 3 litrach jakoś to się spina kosztowo. Coś jakoś słabo to widzę. Byłem na którymś WFP i po 20 próbce aka 100-150 litra notatki z degustacji były już szczątkowe.

    Comment

    • pizmak666
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2006.12
      • 1904

      Pamiętaj prezesie o krakowskich deskach degustacyjnych oraz lokalach gdzie można kupic mniejsze pojemności. Myślę, że po jakiejś 15 próbce to odczucia smakowo-zapachowe są już dosyć zakłamane dla przeciętnego gardła/nosa, a większość pije dla odhaczenia kolejnego piwa/browaru i maksymalnego wykorzystania wydanej na bilet kasy
      „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

      "Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

      Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

      Comment

      Przetwarzanie...
      X