A mnie Ańcka się ujawniła jak najbardziej licząc zapewne na to,
że uniknie znakowania rozżarzonym żelazem.
No nie wiem, jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji w tej sprawie.
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Cyrkonia napisał(a) AŃĆKA!!!!!
Podobno w Świebodzicach byłaś.....
Po Warszawie, Krakowie i teraz Świebodzicach masz trzeciego WIELKIEGO MINUSA za niujawnienie się.
A jak mi wiadomo to dwa minusy dają plus , więc zostaje jeden minus , to chyba nie tak źle , co ?
Może faktycznie pomysł Starego Kocura jest godny rozpatrzenia?!
Szczególnie , gdyby te znaczki wypalać na czole by były dobrze widoczne!
StaryKocur napisał(a) A mnie Ańcka się ujawniła jak najbardziej licząc zapewne na to,
że uniknie znakowania rozżarzonym żelazem.
No nie wiem, jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji w tej sprawie.
Po prostu kolejny raz nie miała ochoty na nawiązywanie bliższych kontaktów z bandą pijaków.
Krzysiu przez mikrofon wydał polecenie zbiórki forumowej więc trzeba było się do niego stosować. Widocznie Ańcka nie czuje się forumowiczką a na browarze jest tylko zalogowana.
Kocur, rozumiem że tylko dzięki temu że dostąpiłeś zaszczytu osobistego poznania, uzurpujesz sobie prawo do podejmowania jakichkolwiek decyzji?
AŃĆKA napisał(a)
Może faktycznie pomysł Starego Kocura jest godny rozpatrzenia?!
Szczególnie , gdyby te znaczki wypalać na czole by były dobrze widoczne!
To ja proponuję zacząć od wypalania tych znaków na czole Kocura właśnie.
Niech nam świeci przykładem.
A tak wogóle to zameldowałam się kilku osobom , więc nie jest tak źle - tak mi się wydaje. A że nie mogłam dłużej zostać , to byłam tylko na początku spotkania w "salce na tyłach" , co może potwierdzić ART....
AŃĆKA napisał(a) A tak wogóle to zameldowałam się kilku osobom , więc nie jest tak źle - tak mi się wydaje. A że nie mogłam dłużej zostać , to byłam tylko na początku spotkania w "salce na tyłach" , co może potwierdzić ART....
Odpowiadając zbiorowo na propozycje życzliwych koleżanek i kolegów
pragnę zauważyć, że znakowanie miało dotyczyć tylko juniorów,
a że ja wpadłem na ten pomysł, to mam niejako prawo do osobistej
realizacji.
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Cyrkonia napisał(a)
O pomoc poprosimy koleżankę Kamyczek77, która swoją silną kobiecą dłonią wykona kolejny wspaniały hand-made
Jako że miejsce na logo powstało jak się Kocur wyraził "od kobiecych ud" więc myślę że kobiece dłonie forumowiczek najlepiej wypełnią to trudne zadanie
Pewnie się narażę na gniew Arta za umieszczenie tego postu w tym temacie, ale dlaczego kangurpl jest jeszcze kangurempl, zgodnie z umową powinien zostać przemianowany na świstakpl - Art co jest?
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment