Interesują kogoś szklanki rybnicki full 0,3 i0,5; strzelec 0,3 i 0,5(wzory z jesieni ub.roku), brok 0,5 i 0,3 i grolsch? Przy okazji giełdy chcę pochodzić trochę po górach i nie chcę brać ze sobą za dużo rzeczy. Jeśli kogoś te szkła interesują to daj znać. Wymieniam się na etykiety.
No , giełda giełdą , a czy po jej zakończeniu planuje starszyzna forumowa jakieś piwne biesiadowanie ?
P.S. Mam zbędną szklankę 0.25l Carlsberga , zakupioną kiedyś w promocji , szklanka ma piłkę futbolową ( z okazji Mistrzostw Świata).
Jeśli jakiś szklarz jest chętny , to ją wezmę.
Marusia napisał(a) 1. Marusia
2. Pieczarek
3. Robox
4. Pjenknik
5. Kamyczek77
6. Maryhh & Magda
7. Art & Gośka
8. Albeertos & Iza i Łukasz
9. Slavoy
10. Breslauer
11. Profesor
12. Tumry
13. Zythum & Ania, o ile dobrze zrozumiałam
14. Gizbern
15. Beerdoctor
16. Cyrkonia - podobno jednak nie
17. Iron & Aska - byc może
18. Marcopolok?
To wstępne oszacowania.
Co ciekawsze, Krzysiu dalje sie nie zgłosił
Iron z Zythumem i małzonkami: może pojedziecie wspólnie autem, to Wam taniej wyjdzie, a potem jakoś Was pokotem na podłodze przenocuję
Ja na pewno pojadę, Anka być może ma szkołę. Jeżeli nie, to będziemy razem.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Czy ktoś zna jakieś knajpki w Świebodzicach, działające w nocnych godzinach?
Przyjadę chyba gdzieś ok. 1 lub 2 w nocy, to dotrwałbym do giełdy w jakimś fajnym lokalu, przy piwku oczywiście
robox napisał(a) Czy ktoś zna jakieś knajpki w Świebodzicach, działające w nocnych godzinach?
Przyjadę chyba gdzieś ok. 1 lub 2 w nocy, to dotrwałbym do giełdy w jakimś fajnym lokalu, przy piwku oczywiście
Nie zastanawiaj się nad knajpkami. O tej porze Krzysiu będzie prawdopodobnie dokonywał ostatniego szlifu na sali giełdy. Zgłoś się do Krzysia, on Ci zapewni pożyteczne zajęcie. Będziesz mógł o sobie powiedzieć, że byłeś współorganizatorem giełdy.
pieczarek napisał(a)
Nie zastanawiaj się nad knajpkami. O tej porze Krzysiu będzie prawdopodobnie dokonywał ostatniego szlifu na sali giełdy. Zgłoś się do Krzysia, on Ci zapewni pożyteczne zajęcie. Będziesz mógł o sobie powiedzieć, że byłeś współorganizatorem giełdy.
Nie wiem co na to Krzysiu
Robox nie przejmuj się zbytnio, my z Kocurem też chyba dojedziemy po ćmoku bo przytułek trochę przeładowany
I jeszcze Gosia miała jechac z Łukaszem...
No troszkę się pokomplikowało od tego czasu i wyjazd stoi pod znakiem zapytania. Powód tradycyjny - forsa Co prawda nie wszystko jeszcze przekreślone, ale... ech, aż nie chce mi się pisać...
Comment