Czy ktoś wie jak jest z cenami za stolik w Świebodzicach, albo ilekosztować będąupominki( Jeżeli takowe będą)?
XI Międzynarodowa Giełda Birofilii Świebodzice 2003 - plotki
Collapse
X
-
Grzegorz_J_bie napisał(a)
Czy ktoś wie jak jest z cenami za stolik w Świebodzicach, albo ilekosztować będąupominki( Jeżeli takowe będą)?
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Ja także pisze się na jedną Fortunke do wypicia na miejscupozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Czy ktoś wie jak jest z cenami za stolik w Świebodzicach, albo ilekosztować będąupominki( Jeżeli takowe będą)?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
do Krzysia się pewnie nie zgłosisz
ale w tym temacie jest chyba wszystko:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie wiem czy jeszcze mnie ktośpamięta, ale mam nadzieje, że tak. Ktoś wie czemu Stary Kocur nic nie pisze(albo tego nieznalazłem)? Chciałem napisać, że teżbędęw Swiebodzicach i, że jeżeli jedzie ktosze Śląska to chyba jest miejsce w samochodzie choć nie jestem pewien!!
Ej młody młody! trza się było orientować trochę wcześniej z tym wyjazdem a nie 3 dni przed giełdą teraz to już po ptokach.bez brody...
Comment
-
-
Koledzy się bawią w kotka i myszkę?
Ciekawe kto kogo zagoni?
Z Allenstein'a do Świebodzic - tak żeby nie odrywać się od tematu - nie ma bezpośredniego pociągu. Więc ja się na podróż taką nie piszę.
Comment
-
Comment