Roverem do Białej ?? - pewnie że się piszę !!!!! Pod warunkiem że będzie to LAND ROVER z szoferem i mnóstwem miejsca na tylnej kanapie. Nie jestem wybredny - z tyłu może być tak ostatnio popularna u polskich kierowców KRATKA. Pod warunkiem że w tej kratce będzie 20 chłodnych (nie zmrożonych !) browarów. (Sz)czekam tylko na poważne oferty !
Warszawiacy - a może na giełdę do Białej Podlaskiej rowerem?
Collapse
X
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Dla wszystkich spragnionych rowerzystów, kolarzy itp. czekać będą schłodzone piwa:
Raz - Perła Chmielowa w puszce - 120 szt.
Dwa - Perła Mocna w puszce - 48 szt.
Trzy - Pszeniczne Białe ze Składu Piwa Domowego - 15 szt.
Cztery - Jasne Pełne również ze SPD - 15 szt.
Nie liczę piwa przygotowanego przez BROWAMATOR-a !!!!
Comment
-
-
jeśli te piwa tylko dla rowerzystów to mam pytanie.
Czy w pobliżu giełdy jest sklep z rowerami, o której go otwierają, ile kosztuje najtańszy rower (może być bobo) i dlaczego tak drogo?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Owszem piwo jest dla wszystkich nie tylko dla biciklistów ale jezeli chodzi o rower to widzaiałem taki jeden w miejskiej fontannie na bialskim rynku - chyba w zeszlym roku w czasie wakacji jeszcze leżał, musze sprawdzic czy obecnie czeka na chętnego.Może przydał sie dla Straży Miejskiej
Comment
-
-
pewnie nie mogli znaleźć opon zimowychWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Miałem nadzieję, że ten temat osunie się w czeluści forum i popadnie w zapomnienie.
Dobrze, że ten temat został odświeżony! Chciałbym niniejszym wyrazić oburzenie z powodu aktu sabotażu, jaki miał miejsce w Warszawie. Otóż podróż rowerami nie doszła do skutku dlatego, że nie mogłem znaleźć pewnej śrubki. Traf chciał, że owa śrubka jest jedyną częścią do tego roweru, której obecnie nigdzie nie można dostać.
Śrubkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE!
Oto rysopis sprawcy: niski, owalny, wzrok demagoga, w ręku kufel. Na miejscu zbrodni zostawia znak: literę Z. Widziano go ostatnio w Białej Podlaskiej, gdzie udało mu się zniszczyć kilka rowerów, zanim ktoś go przepędził.Last edited by żąleną; 2003-04-07, 15:08.
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Oto rysopis sprawcy: niski, owalny, wzrok demagoga, w ręku kufel. Na miejscu zbrodni zostawia znak: literę Z.
Comment
-
-
-
żąleną napisał(a)
Miałem nadzieję, że ten temat osunie się w czeluści forum i popadnie w zapomnienie.
Dobrze, że ten temat został odświeżony! Chciałbym niniejszym wyrazić oburzenie z powodu aktu sabotażu, jaki miał miejsce w Warszawie. Otóż podróż rowerami nie doszła do skutku dlatego, że nie mogłem znaleźć pewnej śrubki. Traf chciał, że owa śrubka jest jedyną częścią do tego roweru, której obecnie nigdzie nie można dostać.
Oto rysopis sprawcy: niski, owalny, wzrok demagoga, w ręku kufel. Na miejscu zbrodni zostawia znak: literę Z. Widziano go ostatnio w Białej Podlaskiej, gdzie udało mu się zniszczyć kilka rowerów, zanim ktoś go przepędził.
Comment
-
-
żąleną napisał
[..]
Oto rysopis sprawcy: niski, owalny, wzrok demagoga, w ręku kufel. Na miejscu zbrodni zostawia znak: literę Z. Widziano go ostatnio w Białej Podlaskiej, [..]
Sprawca Z. bywa także w stolicy Dolnego Śląska , gdzie w kultowej , owianej legendą i aurą tajemniczości knajpie w **** zniewalał niedawno płeć piękną artystycznym tańcem brzucha. Dokumentacja fotograficzna do wglądu.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
ppns napisał(a)
He , he , he !!
Sprawca Z. bywa także w stolicy Dolnego Śląska , gdzie w kultowej , owianej legendą i aurą tajemniczości knajpie w **** zniewalał niedawno płeć piękną artystycznym tańcem brzucha. Dokumentacja fotograficzna do wglądu.
Comment
-
Comment