And69 napisał(a) Dobrze , dobrze nie zwalaj winy na pana Z. , sam pewnie schowałeś śrubkę .
Niestety chyba masz rację. O ile pamiętam, chowając ją miałem świadomość późniejszych kłopotów ze znalezieniem jej, ale optymistycznie stwierdziłem, że na logikę dojdę...
no więc muszę się przyznać, bo targają mną wyrzuty sumienia tak to ja ukradłem śrubke i jest mi bardzo głupio.w ramach pokuty od dzisiaj piję tylko Żywca i przechodzę na wegetarianizm który zawsze gdzieś tam tkwił we mnie chociaż taka haniebnie natrząsałem się z Żąleną. Żąleną jest moim największym przyjacielem i bedę mu kupował piwo aż do śmierci, a nawwjięcej to mu nakupuję porterów. Oddam mu wszystkie moje szklanki i kufle, więcej, przyniose mu je na kolanach.tak mi dopomóż Gambrynus.
Chciałbym też oswiaczyc, że punk is dead. Niech żyją Koncerny! Niech żyje piłkarska superliga bogatych! Niech żyje George w. Bush i rząd amerykański, który zawsze popierałem choć udawałem, ze jestem taki niezależny i w ogóle.
Nie ma gorszegoi od Huraganu naszego!
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
zythum napisał(a) no więc muszę się przyznać, bo targają mną wyrzuty sumienia tak to ja ukradłem śrubke i jest mi bardzo głupio.w ramach pokuty od dzisiaj piję tylko Żywca i przechodzę na wegetarianizm który zawsze gdzieś tam tkwił we mnie chociaż taka haniebnie natrząsałem się z Żąleną. Żąleną jest moim największym przyjacielem i bedę mu kupował piwo aż do śmierci, a nawwjięcej to mu nakupuję porterów. Oddam mu wszystkie moje szklanki i kufle, więcej, przyniose mu je na kolanach.tak mi dopomóż Gambrynus.
Chciałbym też oswiaczyc, że punk is dead. Niech żyją Koncerny! Niech żyje piłkarska superliga bogatych! Niech żyje George w. Bush i rząd amerykański, który zawsze popierałem choć udawałem, ze jestem taki niezależny i w ogóle.
Nie ma gorszegoi od Huraganu naszego!
Na pewno po takim wyznaniu czujesz ulgę Ale zapomniałeś chyba dodać że nie lubisz piwa
Cała podłość trawożernych cherlaków wyszła na jaw i wierzch. Uroczyście zawiadamiam, że posty podpisane zythum w tym temacie nie są pisane moją ręką (poza tym postem) lecz ręką żaleną który nie dość, że jako kelnerka nie goli nóg to jeszcze wykorzystuje brak wylogowania przez ufnego i nie podejrzewającego niczego przyjacielskiego zythuma.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment