Odnośnie giełdy w Żywcu to informuję że na placu do godziny 5:55 trwało przygotowywanie tego co niezbędne a czego wcześniej sie nie dało porozkładać. o 5:52 zagrała muzyka a o 6:00 dane mi było zaobserwować kosmiczna scenerię.
Godziny otwarcia giełd
Collapse
X
-
marcopolok napisał(a)
o 6:00 dane mi było zaobserwować kosmiczna scenerię. [/B]Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
I te skoki przez okna do przedziałów [/B]Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
I na tym proponuję zakończyć temat, bo i tak już chyba nic się z niego nie uda wykrzesać, ani wysnuć sensownych wniosków.
Wiosenna giełda w Tychach jest od godziny 8.00, a jesienna od 6.00.
Czyżby za sprawą tej ankiety"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Odświeżam temat, a to za sprawą giełdy w Radomiu i głosów jakie pojawiły się na temat wczesnej godziny otwarcia."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Mi ta godzina specjalnie nie przeszkadza. Żeby dojechać do Radomia z Warszawy porzeba ok 2-2,5 godziny więc wolę wyjechać po godzinie 2 niż 3 bo i tak się nie wyśpię Co innego gdyby giełda miała się zacząć o 8 (co bym wolał) ale to chyba nie wchodzi w grę.
W zeszłym roku giełda miała się rozpocząć o godzinie 6, jak dojechaliśmy ok 5:30 to na sali było już trochę ludzi i można powiedzieć że giełda się rozpoczynała.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
zythum napisał(a)w innym wątku
Godzina 5.00 to już zaczynamy bawić się w absurdy. Proponuję 01.00. Mimo, że mam blisko nie zamierzam wstawać o 2.00 nad ranem aby dojechać.
Ja jestem takiego zdania, że kilka razy w roku mogę wstać wczesnym świtem aby odwiedzić giełdę, jakakolwiek bedzie godzina rozpoczęcia to będe się starał być na czas.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Nigdy nie jest tak, że wszyscy przybywają punktualnie. Nic się nie stanie jeśli ktoś zjawi się godzinę, czy dwie póżniej.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
Prawda jest taka, że na godziny otwarcia giełd najwięcej narzekają Ci, którzy przyjeżdżaja tam w celach towarzyskich lub głównie po piwo. Kolekcjonerzy z duuużym zacięciem chcą przeważnie by sala była otwarta jak najwcześniej. A gdy sa warunki i miejsce wiele osób "walczy" już dużo wcześniej niz jakaś tam 6 czy nawet 5. Wystarczy czasem zobaczyć co sie dzieje gdy przed giełda jest zorganizowany nocleg. Wymiany i inne handle odbywają sie często prawie całą nocke. Przykład z zagranicy giełda w Hamm tam wiadomo, że nie otworzą sali przed bodajże 9 ale tak spora ilość osób (więcen niż na nie jednej małej polskiej giełdzie) przybywa w nocy i nawet przed bladym świtem otwiera swoje stoiska przy samochodach.
Jak komus bardzo zależy to wczesne godziny nie przeszkadzają. A inni ?Niech sobie przyjdą później, nie mając pretensji, że ktoś wszedł wcześniej na sale."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyJestem za 8-9.
Godzina 6 jest godziną wręcz nieludzką. Nawet do roboty się tak wcześnie nie chodzi!
zi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika masumiZapraszam serdecznie na XI Giełdę Birofiliów w Krakowie, 18 lutego, tam gdzie zwykle, czyli DK Krakus, ul. Reymonta w godzinach 6,00 - 12,00
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzyspxod 6 rano ???!!!! to kiedy Ty śpisz ? Poważnie - AM czy PM
Coś mi się wydaje, że ty nigdy nie byłeś na polskiej giełdzie Niestety polskie giełdy mają to do siebie, ze zaczynają się o nieludzkich porach !
Comment
-
Comment