Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat spotkania 13-09-Tychy?
13-09-Tychy
Collapse
X
-
chodzi Ci o giełdę czy o coś innego?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
jak sobie poprzeglądasz starsze tematy, to na pewno zauważysz że w rzeczonym okresie odbywa się jesienna giełda w Tychach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
choć po dłuższym namyśle - może chodzi o coś innego, bo giełda jednak odbywała się nieco później, chyba Marek nie robiłby giełdy w tak bliskim czasie innych spotkań giełdowych.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Oooo! Też bym był zainteresowany wrześniowym spotkaniem lub giełdą w Tychach. Wkacje mam już pozajmowane więc jesień jest OK, a bądąc na poprzedniej (moja pierwsza giełda) giełdzie w Tychach bardzo mi się podobało i mam nadzieję rozwijać się w tym kierunku.
Comment
-
-
kiedy jesienna giełda
Ja na razie nic nie wiem w temacie jesiennej giełdy , jak sie dowiem to oczywiście napiszę tu o tym . Jak narazie Marek nic mi nie mówił , jak będę się z nim widzieć , nie omieszkam zapytać kiedy to ta imprezka
Comment
-
Comment