Po przejęciu przez Heinekena grupy BraUnion giełda w browarze Warszawskim stoi chyba pod znakiem zapytania co Wy na to?Dodam,że była by to II giełda odbywająca się w sierpniu.
Czy odbędzie się giełda w Warszawie?
Collapse
X
-
a pierwsza giełda w sierpniu to gdzie ma być?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
zakładam że druga z kolei stołeczna giełda w sierpniu, po pierwszej z ubiegłego roku- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
zakładam że druga z kolei stołeczna giełda w sierpniu, po pierwszej z ubiegłego rokuGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Warszawa 1995.
Piotrek ma racje, historia sierpniowych giełd warszawskich sięga jeszcze minionego wieku, na dowód tego zamieszczam dwie fotki.
giełda w Warszawie- rok 1995.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
becik napisał(a)
ale giełdy w warszawskim browarze odbywają się w sierpniu już od bardzo wielu lat, ja przynajmniej uczetniczę w warszawskich sierpniowych giełdach conajmniej od 97 roku
a teraz z ciekawości - proszę o info czy w 2002 i 2001 odbyła się w tym okresie giełda?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
przy restaurowanym XZygmusiu tez mam zdjecie, więc 96 rok równiez zaliczyłem, moze i wcześniejsze ale pamięć szwankuje
z tego co sięgam pamięcią, w 2001 giełda była, też na powietrzu tylko, ze pod duzym rozstawionym namiotem, ale stuprocentowej pewności nie mamGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Piecia napisał(a)
w 2002 była (nawet w galerii jest fotodokumentacja) a w 2001 o ile się nie myle nie było.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
W 2001 giełdy nie było więc zeszłoroczna była pierwszą po rocznej przerwie. W latach poprzedzających 2001 giełdy się odbywały regularnie.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment